BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) #77776

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) #77776

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) #77776

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 330 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) - popis produktu

Příkrm BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) : Masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 12. měsíce s vynikající chutí a kvalitními přísadami obsahuje křehké kuřecí maso s výživnou quinoa, se šťavnatou mrkvičkou, paprikou, rajčaty a cibulí. BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa učí děti rozkousat malé kousky i poznávat nové chutě. Výživa BABYBIO bez přidané soli, lepku a cukru se snadno připravuje a malý labužník tak nebude muset na svůj skvělý oběd nebo večeři dlouho čekat. Ekologický příkrm z Francie pro nejmenší má dohledatelný původ surovin a je balen v ochranné atmosféře v obalu bez BPA. Nová skvělá a zdravá chuť pro vaše děťátko. Tři balení po dvou talířcích. Klíčové vlastnosti příkrmu BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa, 3 × (2 × 200 g)Ekologická výživa pro nejmenší od ukončeného 12. měsíceBABYBIO má dohledatelný původ surovinMasozeleninový příkrm pro děti se snadno a rychle připravujeTalířky BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa stačí jen ohřátZe surovin z ekologického zemědělstvíBABYBIO učí děti poznávat nové chutěObsah odpovídá nutriční potřebě malých dětíBez přidané soli, lepku a cukruBaleno v ochranné atmosféře bez BPA Snadná a rychlá přípravaDětské denní menu BABYBIO obsahuje malé kousky mrkve, paprik rajčat a cibule doplněné kuřetem s quinoa vše pečlivě připravené na páře. BABYBIO pro děti od jednoho roku je baleno ve dvou talířcích, ve kterých můžete jídlo rovnou servírovat. Mističku s příkrmem jednoduše ponoříte na 5 minut do vroucí vody, pokropíte studenou vodou a po chvíli sejmete víčko. Talířek BABYBIO lze ohřívat i v mikrovlnné troubě. V tom případě víčko propíchněte a ohřívejte minutu na střední výkon. Před podáváním masozeleninovou přesnídávku BABYBIO promíchejte a ověřte si správnou teplotu.Složení:francouzská mrkev 32 %, voda z vaření, španělská paprika 10 %, francouzské farmářské kuřecí maso 9,5 %, španělská cibule, quinoa 7 %, pyré z italských rajčat, francouzská petrželNutriční hodnoty/100 g:energetická hodnota 101 kJ/45 kcal, bílkoviny 2,8 g, sacharidy 5,6 g, z toho cukry 1,9 g, tuky 1,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, vláknina 0,9 g, sůl 0,06 gHmotnost:3 × (2 × 200 g)

Produkt BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) #77776 lze nalézt mezi produkty ve skupině Bio příkrmy, vyrábí jej značka Babybio, v nabídce prodejce Alza.cz.

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) - parametry produktu

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) - historie ceny a dostupnosti

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) - další zajímavé produkty

BABYBIO Zelenina s kuřetem a quinoa 3× (2× 200 g) - jak nakoupit nejvýhodnější?