Babolat 3 Pairs Invisible white

Babolat 3 Pairs Invisible white

Babolat 3 Pairs Invisible white

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Babolat 3 Pairs Invisible white - popis produktu

Ponožky Babolat 3 Pairs Invisible white: Nízké pánské sportovní ponožky Babolat 3 Pairs Invisible white jsou skvělé na tenis, badminton, sqash a další sporty. Invisible od značky Babolat v bílé barvě jsou pohodlné, z příjemného materiálu a v jednom balení najdete hned 3 páry. Se změkčeným materiálem na chodidle a pružnou patou pro ještě větší pohodlí.  Klíčové vlastnosti pánských ponožek Babolat 3 Pairs Invisible white, 3 ksPonožky Invisible white jsou určené na sportNízké pánské ponožky jsou pohodlné a komfortníInvisible od Babolat mají změkčený materiál na chodidleDíky elastanové patě sešité do tvaru písmene Y pevně sedíPánské ponožky jsou v bílé barvě s černým logemV jednom balení najdete 3 páry Babolat Invisible whiteSložení: 79,9 % bavlna, 15,5 % elastan, 4,6 % rubber Barva: bílá 

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské ponožky, patří pod značku Babolat, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Babolat 3 Pairs Invisible white patří do skupiny produktů Nízké ponožky, je v nabídce značky Babolat v nabídce e-shopu Alza.cz.

Babolat 3 Pairs Invisible white - parametry produktu

Babolat 3 Pairs Invisible white - historie ceny a dostupnosti

Babolat 3 Pairs Invisible white - další zajímavé produkty

Babolat 3 Pairs Invisible white - jak nakoupit nejvýhodnější?