Babolat 3 Pairs Invisible black

Babolat 3 Pairs Invisible black

Babolat 3 Pairs Invisible black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Babolat 3 Pairs Invisible black - popis produktu

Ponožky Babolat 3 Pairs Invisible black: Pánské nízké ponožky Babolat Invisible jsou určené do sportovní obuvi zejména na tenis, squash, badminton a stolní tenis. Jsou vyrobeny z bavlny, polyamidu a elastanu, díky kterému perfektně přilnou k chodidlu a kopírují jeho tvar. Elastanová pata ve tvaru písmene Y zpevňuje a mřížkové zóny napomáhají cirkulaci vzduchu, čímž odvádějí přebytečnou vlhkost a umožňují vašim nohám dýchat a regulovat teplotu. Ploché špičkové švy poskytují maximální pohodlí. Sportovní ponožky Babolat Invisible jsou baleny po 3 párech. Jsou dostupné v černé a bílé barvě a v několika velikostech, ze kterých si vybere každý. Klíčové vlastnosti ponožek Babolat 3 Pairs Invisible blackPánské nízké ponožky Babolat InvisibleUrčené do sportovní obuvi zejména na tenis, squash, badminton a stolní tenisJsou vyrobeny z bavlny, polyamidu a elastanuPerfektně přilnou k chodidlu a kopírují jeho tvarElastanová pata ve tvaru písmene Y zpevňujeMřížkové zóny odvádějí přebytečnou vlhkost a umožňují nohám dýchat a regulovat teplotuPloché špičkové švy poskytují maximální pohodlíSportovní ponožky Babolat Invisible jsou baleny po 3 párechJsou dostupné v několika velikostechBarevné provedení: černéMateriál:79,9 % bavlna, 15,5 % elastan, 4,6 % rubber 

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské ponožky, patří pod značku Babolat, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Babolat 3 Pairs Invisible black patří do skupiny produktů Nízké ponožky, je v nabídce značky Babolat v nabídce e-shopu Alza.cz.

Babolat 3 Pairs Invisible black - parametry produktu

Babolat 3 Pairs Invisible black - historie ceny a dostupnosti

Babolat 3 Pairs Invisible black - další zajímavé produkty

Babolat 3 Pairs Invisible black - jak nakoupit nejvýhodnější?