AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 112 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky - popis produktu

Čisticí ubrousky AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky: Dokonalé odstranění nečistot a prachu nejen z obrazovek, ale i z povrchu smartphonů, tabletů a dalších zařízení zajistí tyto přírodní a ekologicky bezpečné čisticí ubrousky AVELI ECO. Vhodné jsou pro čištění obrazovek LCD, LED, OLED a PLASMA. AVELI ECO vlhčené ubrousky zároveň dokáží zabránit nečistotám v jejich opětovném usazování. Ekologická receptura s přírodním mátovým olejem zanechá dokonale čisté povrchy a navíc i příjemnou vůni. A to vše bez použití chemikálií a jiných škodlivých látek. Použití ubrousků je velmi snadné a pohodlné. Vytáhnete ubrousek ze středu role, vyčistíte potřebné a poté ubrousek zahodíte. Balení AVELI ECO obsahuje 100 ks těchto vlhčených ubrousků. Klíčové vlastnosti vlhčených čistících ubrousků AVELI ECO na obrazovkyPřírodní a ekologické čistící ubrouskyDokonale odstraní prach a nečistoty z obrazovek AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky s mátovým olejem zanechají svěží vůniVhodné k čištění LCD, LED, OLED a PLASMA obrazovek a zařízeníEkologická receptura brání v opětovném usazení nečistotSnadné a pohodlné použití V roli AVELI ECO naleznete 100 ks vlhčených ubrouskůPohodlné čištění vašich obrazovek zajistí ubrousky AVELI ECO s přírodní a ekologickou recepturouÚčinné vyčištění obrazovky vašeho počítače, smartphonu, tabletu či televize zajistí tyto efektivní a ekologicky bezpečné čistící ubrousky AVELI ECO. Vlhčené ubrousky jsou napuštěné v roztoku s přírodním mátovým olejem bez přidaných chemikálií, který se postará o perfektně vyleštěný povrch a navíc po čištění zanechá svěží vůni. Dokonale lesklé obrazovky LCD, LED, OLED i PLASMA získáte jednoduchým setřením díky pohodlnému vytažení vlhčeného ubrousku ze středu role balení. Vlhčené ubrousky AVELI ECO jsou všechno, co potřebujete k perfektnímu obrazu beze šmouh.Použití čistících vlhčených ubrousků na obrazovky AVELI ECOPřed čištěním si přečtěte pokyny uvedené v uživatelské příručce k čištěnému zařízení a postupujte podle nich. Zařízení před použitím vlhčených ubrousků AVELI ECO vypněte. Vytáhněte ubrousek ze středu role. Nezapomeňte správně uzavřít nádobu, abyste zabránili vysušení ubrousků.Složení:Aniontové povrchově aktivní látky (

Tento produkt naleznete ve skupině Čistící prostředky, patří pod značku AVELI, naleznete jej v e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky patří do skupiny produktů Vlhčené ubrousky, vyrábí jej značka AVELI, naleznete jej v e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Čistící ubrousky, patří značce AVELI, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky označuje EAN kód 8594070117253.

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky - parametry produktu

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky - historie ceny a dostupnosti

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky - další zajímavé produkty

AVELI ECO vlhčené ubrousky na obrazovky - jak nakoupit nejvýhodnější?