Atomic Savor black #3795189

Atomic Savor black #3795189

Atomic Savor black #3795189

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Atomic Savor black - popis produktu

Hůlky na běžky Atomic Savor black:Každý běžkař potřebuje při průjezdu bílou stopou řádnou oporu. Hůlky na běžky Atomic se stanou šikovným společníkem a skvěle obohatí běžkařskou výbavu. Jsou vyrobeny z hliníku, který je oblíbený díky mimořádné pevnosti. Jejich délka dosahuje 140 cm. Design běžeckých hůlek byl vytvořen pro sezónu 2021/2022. Klíčové přednosti hůlek na běžky Atomic Savor black Hůlky na běžky Atomic jsou nezbytné pro kompletní výbavu každého běžkaře Zaručí správný odpich a efektivní běh Celková délka holí činí 140 cm Nadprůměrně odolná hliníková konstrukce Rukojeť: EVA Jsou vhodné pro muže a ženy Poutko u tohoto modelu je polstrované a nastavitelné Vlastnosti madla: měkčené, tvrdé a ergonomické Hůlky na běžky Atomic hezky doplňuje černá barva

Produkt Atomic Savor black #3795189 patří do skupiny produktů Běžecké lyžování, patří pod značku Atomic, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Atomic Savor black - parametry produktu

Atomic Savor black - historie ceny a dostupnosti

Atomic Savor black - další zajímavé produkty

Atomic Savor black - jak nakoupit nejvýhodnější?