Assassin's Creed: Revelations [Uplay]

Assassin's Creed: Revelations [Uplay]

Assassin's Creed: Revelations [Uplay]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Assassin's Creed: Revelations [Uplay] - popis produktu

Když muž zvítězí ve všech svých bitvách a porazí své nepřátele, čeho ještě může dosáhnout? Ezio Auditore musí nechat svůj život za sebou při hledání odpovědí, při hledání pravdy. Ve hře Assassin Creed: Revelations mistr zabiják Ezio Auditore se vydává ve stopách svého legendárního mentora, Altaira, na cestě za poznáním a odhalením. Jedná se o nebezpečnou cestu, která zavede Ezia do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí armáda Templářů hrozí destabilizovat region. Jako přídavek k vynikajícímu Eziovu příběhu, je součástí i vylepšený a rozšířený multiplayer, doplněný o nové módy, mapy a postavy, který Vám umožňuje otestovat své schopnosti vraha proti ostatním na celém světě.   Osvojte si smrtící dovednosti chytřejšího, efektivnějšího a smrtelnějšího Ezia. Odstraňte své protivníky nasazením nového arzenálu zbraní a schopností, jako je vylešený pohyb a boj s noži. Vyzkoušejte nové úrovně hraní s možností výroby bomb a použitím Eagle Vision. Kritikou oceňovaný multiplayer je ještě lepší, se zcela novými týmovými režimy. Prozkoumejte nejvzdálenější kouty Anima, při odhalování tajemství minulosti Desmonda a získejte náhled do toho, co může přinést budoucnost.   Jedná se o digitální verzi hry Assassins Creed: Revelations, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt Assassin's Creed: Revelations [Uplay] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Ubisoft v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Assassin's Creed: Revelations [Uplay] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaUbisoft
E-shopPlayGoSmart.cz

Assassin's Creed: Revelations [Uplay] - historie ceny a dostupnosti

Assassin's Creed: Revelations [Uplay] - další zajímavé produkty

Assassin's Creed: Revelations [Uplay] - jak nakoupit nejvýhodnější?