ArtPS TV stolek CHIC RTV144

ArtPS TV stolek CHIC RTV144

ArtPS TV stolek CHIC RTV144

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtPS TV stolek CHIC RTV144 - popis produktu

TV stolek CHIC RTV144

Moderní TV stolek CHIC RTV144 s jemnou texturou dekoru dub riviera na dvířkách je zajímavě oživena mramorovým vzorem na vrchní desce. Díky vysokým nohám dodává TV stolek CHIC interiéru pocit vzdušnosti a lehkosti. Oblý tvar nožiček s malým soklem zaručují dostatečnou stabilitu a snadný přístup pro čištění podlahy. TV stolek je bezúchytový , otevírání je zajištěno pomocí převýšených okrajů dvířek , díky čemuž se prakticky a jednoduše dostanete k uloženým věcem. Kvalitní materiál s ABS hranami zaručuje dlouhodobé bezproblémové používání. TV stolek má tři dvířka, která ukrývají 3 police. Zařiďte si interiér elegantně a moderně.

Materiál: laminovaná deska 16mm, ABS hrany Rozměry:
  • ŠxVxH: 144 x 48 x 37 cm
  • výška nohou: 20 cm
Barevné provedení: dub riviera / bílý mramor Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti

Produkt ArtPS TV stolek CHIC RTV144 patří do skupiny produktů Obývací stěny, je v nabídce značky ArtPS, v barvě béžová, materiál je Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii TV stolky, patří značce ArtPS, v barvě béžová, z materiálu Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

ArtPS TV stolek CHIC RTV144 - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Výška48 cm
Hloubka37 cm
Šířka od-do140 cm - 150 cm
Funkces dvířky
MístnostObývací pokoj
KategorieNábytek, Dekory, Obývací stěny, TV stolky
ZnačkaArtPS
Barvabéžová
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

ArtPS TV stolek CHIC RTV144 - historie ceny a dostupnosti

ArtPS TV stolek CHIC RTV144 - další zajímavé produkty

ArtPS TV stolek CHIC RTV144 - jak nakoupit nejvýhodnější?