ArtPS Regál FLUX FR102

ArtPS Regál FLUX FR102

ArtPS Regál FLUX FR102

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 280 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtPS Regál FLUX FR102 - popis produktu

Designová sestava FLUX v trendové barevné kombinaci dubu artisan a perlové černé je jako stvořená pro milovníky čistých linií a moderního stylu. Celá kolekce sestává z několika praktických prvků, které se navzájem spolu jednoduše kombinují, a tak vytvářejí velmi elegantní interiér . Prvky sestavy FLUX v černé barvě mají bezúchytkové otevírání, nazývané 'push to open' .

Designový regál FLUX FR102 má dvě dvířka a 3 praktické zásuvky. Regál má 20cm vysoké dřevěné nohy. Při každodenním používání oceníte ABS hrany. Sestava FLUX určitě nezklame Vaše očekávání.

Materiál: lamino 16mm Rozměry (ŠxVxH): 102 x 126 x 41 cm Barevné provedení: dub artisan / perlová černá

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce ArtPS, barevná varianta je černá, dub, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtPS Regál FLUX FR102 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sestavy nábytku, je v nabídce značky ArtPS, barevná varianta je černá, dub v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtPS Regál FLUX FR102 - parametry produktu

BarvaČerná
DekorDub
Výška126 cm
Povrchová úpravaMat
Šířka od-do100 cm - 110 cm
Šířka102 cm
KategorieNábytek, Regály, Designový nábytek, Sestavy nábytku
ZnačkaArtPS
Barvačerná, dub
E-shopMujnabytek.cz

ArtPS Regál FLUX FR102 - historie ceny a dostupnosti

ArtPS Regál FLUX FR102 - další zajímavé produkty

ArtPS Regál FLUX FR102 - jak nakoupit nejvýhodnější?