ArtBel Psací stolek LUMI

ArtBel Psací stolek LUMI

ArtBel Psací stolek LUMI

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 630 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtBel Psací stolek LUMI - popis produktu

Psací stolek LUMI

Sestava LUMI vyniká svojí jednoduchostí a minimalistickým designem. Vytvoří v dětském pokoji ideální prostředí pro růst vašeho děťátka. Kolekce je vyrobena v něžné bílé barvě , je oživena černýma nohama a úchyty. Psací stolek LUMI na vysokých nohách se dvěma šuplíky . Za stolek lze doobjednat panel . Vytvořte doma prostor, kde může vaše děťátko růst a snít.

Materiál: laminát odolný vůči poškození a vlhkosti, kovové nohy a úchytky, závěsy Hafele Rozměry ( ŠxVxH): 120 x 75,2 x 64 cm Barevné provedení: bílá/černá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti .

Produkt ArtBel Psací stolek LUMI patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku ArtBel, barevná verze je černá, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stolky, vyrábí jej značka ArtBel, v barvě černá, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtBel Psací stolek LUMI patří do skupiny produktů Dětské psací stoly, je v nabídce značky ArtBel, v barvě černá, je vyroben z materiálu Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

ArtBel Psací stolek LUMI - parametry produktu

BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaČerná
TypRovné
Povrchová úpravaMat
Použití stolkuPsací stolek
FunkceSe zásuvkou
MístnostDětský pokoj
KategorieStoly, Psací stoly, Psací stolky, Dětské psací stoly
ZnačkaArtBel
Barvačerná
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

ArtBel Psací stolek LUMI - historie ceny a dostupnosti

ArtBel Psací stolek LUMI - další zajímavé produkty

ArtBel Psací stolek LUMI - jak nakoupit nejvýhodnější?