Aqua-Speed Gekko modré

Aqua-Speed Gekko modré

Aqua-Speed Gekko modré

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aqua-Speed Gekko modré - popis produktu

Boty do vody Aqua-Speed Gekko modré:Aqua-Speed GekkoBoty Aqua-Speed Gekko jsou speciálně určené pro vodní sporty. Využijete je při plavání, šnorchlování, windsurfingu, při plavbě na paddleboardu i plážových sportech. Vaše chodidla znamenitě ochrání před ostrými předměty.Aqua-Speed Gekko vynikají moderním designemSvršek bot Aqua-Speed Gekko je vyrobený z pružného, prodyšného, rychleschnoucího a velmi lehkého materiálu. Jistě oceníte i jejich moderní design.Boty Aqua-Speed Gekko ochrání chodidlaPodešev bot Aqua-Speed Gekko je z elastické a pružné gumy a zajistí skvělou trakci a ochranu na různých typech povrchů. Ocelová síťovina uvnitř podešve ochrání vaše chodidla před ostrými kameny, mořskými ježky i horkým pískem.Aqua-Speed Gekko odvádí vodu skrze otvoryPodrážka je vybavená otvory, které umožní odvod vody z bot. Aqua-Speed Gekko na noze upevníte pomocí elastických tkaniček a rychlošněrování.Aqua-Speed Gekko jsou určené na vodní a plážové sportyBoty Aqua-Speed Gekko se stanou vaší oporou při nejrůznějších vodních a plážových sportech. Ať již se vydáte plavat, potápět či hrát beach volejbal, vašim chodidlům zajistí ochranu i komfort.Klíčové vlastnosti bot do vody Aqua-Speed GekkoBoty vhodné pro vodní a plážové sportySvršek je vyrobený z pružného, prodyšného, rychleschnoucího a velmi lehkého materiáluPodešev z elastické a pružné gumy zajistí skvělou trakci a ochranu na různých typech povrchůOcelová síťovina uvnitř podešve ochrání chodidla před ostrými kameny, mořskými ježky i horkým pískemOtvory v podrážce umožní odvod vody z botAqua-Speed Gekko se upevňují pomocí elastických tkaniček a rychlošněrováníBarevné provedení: černo-zeleno-modré

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské boty, vyrábí jej značka AQUA-SPEED, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Aqua-Speed Gekko modré lze nalézt mezi produkty ve skupině Boty do vody, patří pod značku AQUA-SPEED v nabídce e-shopu Alza.cz.

Aqua-Speed Gekko modré - parametry produktu

Aqua-Speed Gekko modré - historie ceny a dostupnosti

Aqua-Speed Gekko modré - další zajímavé produkty

Aqua-Speed Gekko modré - jak nakoupit nejvýhodnější?