Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý #6208732

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý #6208732

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý #6208732

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý - popis produktu

Mobilní telefon je profesionálně repasovaný a pro zajištění co nejvyššího poměru kvalita/cena jsou v některých případech měněny i kompletní díly za nové (např. baterie, displej, kamera). Mobilní telefon několik dní upozorňuje na vyměněný díl a po několika dnech se upozornění automaticky skryje. Toto upozornění nemá žádný vliv na funkčnost zařízení.  

iPhone SE má naše nejoblíbenější rozměry. Je to přesně takový iPhone, na jaký čekáš. Za cenu, kterou nečekáš.

Shrnutí parametrů
Displej 4,7' LCD 1334 x 750
Procesor Apple A13 Bionic, 6 jader
Operační paměť 3 GB
Vnitřní úložiště 64 GB
Konektivita Wi-Fi, 4G, NFC
Výbava Bluetooth, GPS, přední fotoaparát 7 Mpx, zadní fotoaparát 12 Mpx
Rozhraní Lightning
Operační systém iOS
Barva Černá
4.7' TrueTone Retina displej

Na obrazovce iPhone SE vypadá všechno mnohem přirozeněji. Vyvážení bílé upravuje technologie TrueTone s vyspělým snímačem okolního osvětlení, takže je obraz vždy perfektně barevný a příjemný pro vaše oči. Displej také vyniká širokým barevným rozsahem (P3), vysokým jasem i kontrastem a podporuje 3D Touch. 4.7' Retina displej s technologií IPS se může pochlubit rozlišením HD 1334 x 750 bodů s hustotou 326 bodů na palec (ppi). Přináší tak velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro komunikaci, hraní her, práci i multimediální zábavu.

Nová úroveň výkonu

Maximální důraz při vývoji čipu A13 Bionic byl kladen na výkon strojového učení a umělá inteligence je doménou této novinky mezi mobilními procesory. Zároveň narostl celkový výkon CPU a GPU při snížení energetické náročnosti, což se pozitivně projevilo na prodloužení výdrže baterie proti předešlé generaci iPhone.

Prověřený fotoaparát

Stejně jako iPhone 8 vám přináší vyspělý 12MP fotoaparát s velkým a rychlým snímačem, šestičlenným širokoúhlým objektivem se světelností f/1,8, optickou stabilizaci obrazu a LED True Tone blesk. Využívá inteligentní obrazový signálový procesor (ISP), který rozpoznává obsah scény a optimalizuje snímky ještě před jejich pořízením. Podporuje vyspělé zpracovávání pixelů, široký barevný rozsah, rychlejší automatické zaostřování a lepší Smart HDR. Populární fotoaparát je doslova nabitý pokročilými technologiemi.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Produkt Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý #6208732 lze nalézt mezi produkty ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku Apple, v nabídce prodejce Tera.cz.

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý - parametry produktu

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý - historie ceny a dostupnosti

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý - další zajímavé produkty

Apple iPhone SE (2020) 64GB Černý - jak nakoupit nejvýhodnější?