Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý

Nejnižší cena za posledních 60 dní: 4 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý - popis produktu

Mobilní telefon je profesionálně repasovaný a pro zajištění co nejvyššího poměru kvalita/cena jsou v některých případech měněny i kompletní díly za nové (např. baterie, displej, kamera). Mobilní telefon několik dní upozorňuje na vyměněný díl a po několika dnech se upozornění automaticky skryje. Toto upozornění nemá žádný vliv na funkčnost zařízení.  

iPhone SE má naše nejoblíbenější rozměry. Je to přesně takový iPhone, na jaký čekáš. Za cenu, kterou nečekáš.

Shrnutí parametrů
Displej 4,7' LCD 1334 x 750
Procesor Apple A13 Bionic, 6 jader
Operační paměť 3 GB
Vnitřní úložiště 64 GB
Konektivita Wi-Fi, 4G, NFC
Výbava Bluetooth, GPS, přední fotoaparát 7 Mpx, zadní fotoaparát 12 Mpx
Rozhraní Lightning
Operační systém iOS
Barva Bílá
Animace 4K videa

4K video zachycuje čtyřikrát víc detailů než 1080p HD video. A rozšířený dynamický rozsah snímá víc detailů ve světlých místech a stínech.

Tlačítko je zpět.

Pomocí Touch ID svůj iPhone bezpečně odemkneš a taky se hned přihlásíš do aplikací. Přijde ti vhod i při placení pomocí Apple Pay v kavárně, stahování aplikace na jógu nebo nákupu tenisek na webu.

Soukromí, základ iPhonu.

Všechny naše produkty jsou stavěné tak, aby uživatel měl svoje informace pod kontrolou. Každá zpráva iMessage, co pošleš, je šifrovaná. Data otisků prstů se ukládají v zařízení a nikdy se nedostanou na servery Apple nebo do iCloudu. Apple Pay nesdílí číslo platební karty. A tak bychom mohli pokračovat.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý - historie ceny a dostupnosti

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý - další zajímavé produkty

Apple iPhone SE (2020) 64GB Bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?