Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 33 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON - popis produktu

Amylon Agar BIO 10 g Administrativní zařazení: Přídatná látka Složení: Agar* (Rhodophyceae) 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Vlastnosti a výhody: Agar je přírodní prášková varianta klasické želatiny. Má bohaté využití v kuchyni jak na sladko, tak i na slano. Použití: Používá se jako ztužovadlo do krémů, polev, pudingů, na dortové a koláčové želé a na přípravu aspiků. Příprava: Smíchejte bio agar (10 g) v 1 litru studené vody a podle potřeby doslaďte. Vaříme za stálého míchání 3 minuty. Po uvaření necháme mírně vychladnout. Nalijte do formy a necháme ztuhnout v chladničce. Můžete také připravit organický agar z ovocné šťávy, džus atd. BIO Agar je rostlinný želírující prostředek. Prášková varianta klasické želatiny, která má v kuchyni všestranné využití.

Tento produkt se nachází v kategorii Směsi na pečení, vyrábí jej značka Amylon, Amylon, a.s., naleznete jej v e-shopu Grizly.cz.

Produkt Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON lze nalézt mezi produkty ve skupině Směsi na chléb, je v nabídce značky Amylon, Amylon, a.s. v nabídce e-shopu Grizly.cz.

Produkt Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON je označen EAN kódem 8594006662796.

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON - parametry produktu

Průměrné výživové údaje ve 100 g
energetická hodnota (kJ)700
tuky (g)0
sacharidy (g)0,4
cukry (g)0,4
bílkoviny (g)0
Sůl1,25
KategorieSměsi na pečení, Směsi na chléb
ZnačkaAmylon, Amylon, a.s.
E-shopGrizly.cz
EAN8594006662796

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON - historie ceny a dostupnosti

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON - další zajímavé produkty

Amylon, a.s. AGAR 10 G BIO AMYLON - jak nakoupit nejvýhodnější?