Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g #4692475

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g #4692475

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g #4692475

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g - popis produktu

Kuchyňská váha Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g:Pokud se poohlížíte po praktickém pomocníkovi do kuchyně, který vám pomůže s přípravou pokrmů, výborným řešením bude kuchyňská váha Alum. Praktické kompaktní rozměry a zanedbatelná hmotnost vám umožní nosit váhu neustále s sebou. Potěší vás zajímavé funkce, třeba TARE a automatické vypnutí. Díky robustnímu kovovému provedení se jedná o velmi kvalitní kousek. Díky použitému plastovému materiálu je váha velmi lehká, proto ji snadno přemístíte. Kromě samotné váhy balení tvoří také baterie a ochranný kryt. K provozu jsou vyžadovány 2 AAA baterie. Klíčové vlastnosti kuchyňské váhy Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g Kuchyňská váha bude vaším věrným parťákem při vaření Digitální kuchyňská váha Alum předvede klasický design Díky kapesním proporcím můžete váhu neustále nosit u sebe Jejím materiálem je plast a kov Pro měření čisté hmotnosti je připravena funkce TARE Součástí funkcí je automatické vypínání Nosnost váhy je 0,5 kg s přesností 0,01 g Jednotkou vážení je gram, unce, karát a grain Podsvícený displej poskytuje přehledný a srozumitelný přehled o měření V balení je rovněž baterie a ochranný kryt K činnosti jsou vyžadovány 2 AAA baterie Její vzhled umocňuje černá barva Kuchyňská váha vás potěší svými přidanými vlastnostmi Maximální nosnost váhy do kuchyně Alum je 0,5 kg a váží s přesností na 0,01 g. Jednotkou vážení je gram, unce, karát a grain. Pokročilé technologie doplňuje stylový podsvícený displej. Digitální kuchyňská váha Alum potěší svým vzhledem ty, kterým se líbí klasický design. Kuchyňská váha Alum vám díky řadě praktických funkcí zpříjemní vaření Kuchyňská váha Alum bude sloužit při každém vaření. Pro měření čisté hmotnosti slouží funkce TARE, která umožňuje odečet, takže snadno zvážíte i sypké nebo tekuté potraviny v míse. Samozřejmostí je funkce automatického vypnutí. Když skončí vážení, váha se automaticky vypne, tak šetří baterie a vy si o ně nemusíte dělat starosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Digitální váhy, patří pod značku Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g #4692475 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské váhy, patří pod značku Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g - parametry produktu

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g - historie ceny a dostupnosti

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g - další zajímavé produkty

Alum Kapesní digitální váha Professional 500/0,01g - jak nakoupit nejvýhodnější?