Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16)

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16)

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16)

Nejnižší cena za posledních 60 dní: 1 132 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16) - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu..Kolenní chrániče AltaFLEX™ GEL mají dlouhý uzávěr a zapínání AltaLOK™. Vložka z paměťové pěny GEL poskytuje mimořádné pohodlí a přizpůsobení pro celodenní použití. Naše nejoblíbenější kolenní chrániče jsou v terénu osvědčenou ochranou podpořenou kvalitním zpracováním a profesionální podporou. Kolenní chrániče AltaFLEX™ GEL chrání miliony kolen po celém světě již více než 40 let. MÁME VAŠE KOLENA™ VLASTNOSTI: VHODNÝ PRO VŠECHNY TYPY KOLENNÍCH KLOUBŮ: MEMORY FOAM GELOVÉ vložky pro větší pohodlí a přizpůsobeníSilná odolná konstrukce chrániče kolenDlouhá čepička nabízí maximální pokrytí povrchuKrytka je zajištěna 6 barevně sladěnými mosaznými průchodkami.Potah z nylonu Cordura®Polstrování z neoprenové pěny pro obnovení komprese 1/2' poskytuje pevnou a stálou oporu bez vystupování na dno.Dokončená podšívka z broušeného trikotu odvádí vlhkost a zabraňuje pronikání nečistot a úlomků.K dispozici s originálními zámky AltaLOK™ Easy On/Off vybavenými systémem Alta STRAP-keeper™, který pomáhá zajistit přebytečný popruh proti třepení.Nastavitelný pro většinu velikostíPRODÁNO JAKO PÁR - POZNÁMKA: Kolenní chrániče mají oba uzávěry na pravé straně každého chrániče.

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16) - historie ceny a dostupnosti

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16) - další zajímavé produkty

Alta Industries kolenní chrániče AltaFLEX GEL Flexible Cap AltaLOK™ - MultiCam (ID 50453.16) - jak nakoupit nejvýhodnější?