Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 82 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet - popis produktu

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální tvorbě kolagenu. Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa. Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální tvorbě kolagenu. Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa.

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-askorbová kyselina (vitamin C), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), extrakt 4:1 z šípků růže svraskalé (Rosa rugosa Thunb.), lešticí látky (polyvinylalkohol, talek), zvlhčující látky (polyethylenglykol, kyselina vinná L+), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin), stabilizátor (polydex- trosa), barvivo (oxid železa žlutý).

DÁVKOVÁNÍ:

1 tableta denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění:

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Není vhodné pro děti do 10 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25°C.

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieTablety

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet - historie ceny a dostupnosti

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet - další zajímavé produkty

Allnature 2x Vitamín C s šípky 500 mg 30 tablet - jak nakoupit nejvýhodnější?