Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 94 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet - popis produktu

Hořčík + D3 30 tablet

Hořčík s vitaminem D přispívají k normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu kostí a zubů. Podílí se na procesu dělení buněk. Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k udržení normální psychické činnosti. Podporuje snížení míry únavy a vyčerpání.

SLOŽENÍ:

obsahuje: oxid hořečnatý (hořčík), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), barvivo (dioxid titaničitý), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), lešticí látka (polyvinylalkohol), zvlhčující látka (polyethylenglykol), stabilizátor (polydextrosa), lešticí látka (talek), cholekalciferol(vitamin D3).

DÁVKOVÁNÍ:

1 tableta denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění:

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25°C.

Produkt Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky AllNature, v barvě vícebarevná, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieTablety, Hořčice, Hořčík, Doplňky stravy
ZnačkaAllNature
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet - historie ceny a dostupnosti

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet - další zajímavé produkty

Allnature 2x Hořčík + D3 30 tablet - jak nakoupit nejvýhodnější?