Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 163 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - popis produktu

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 60 ml / Titanium white Značka Winsor & Newton má více než 170 let zkušeností s výrobou různých druhů uměleckých barev a proto se řadí mezi přední světové značky. Právě akrylová barva Galeria je populární pro svoji univerzálnost. Je vhodná pro malování na papír, plátno, karton, dřevotřísku, dřevo, cihly, sádru, beton apod. Ve výtvarném umění má nezastupitelné místo, protože má vysokou úroveň pigmentové intenzity, excelentní zářivost, čistotu a hladký saténový nádech. Výrazné zachování tahů štětce poskytuje preciznost, jemnost a dokonalé krytí. Je vodou ředitelná. Celá řada akrylových barev Galeria má trvanlivý charakter, protože jsou ohodnoceny známkou AA nebo A. Zároveň jsou odolné vůči světlu - obsahují čisté pigmenty, které neblednou. Vlastnosti: vysoká intenzita a čistota pigmentů univerzální akrylová barva trvanlivost a odolnost vůči světlu jednoduché čištění pomocí vody nezanechává bubliny a jiné nerovnosti doba schnutí: 10 až 20 min. (Tenký nátěr) nebo 1 hod. a více (hrubý nátěr)

Produkt Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny patří do skupiny produktů Akrylové barvy od značky WINSOR & NEWTON, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - parametry produktu

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Akrylová barva Winsor & Newton Galeria 120 ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?