Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 256 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - popis produktu

Firma Liquitex se zasloužila o výrobu akrylové barvy jak ji dnes známe. V barvách Liquitex 'Heavy body' je historie, inovace a především dlouholetá kvalita nejvíce zviditelněna - jedná se o vrcholnou řadu barev výrobce. Dnes jsou barvy Heavy body známé a populární mezi umělci po celém světě. Základní charakteristikou barev je jejich vysoká hustota (název 'Heavy body' = 'vysoká hustota'), které je dosaženo jednoduše díky použití opravdu velkého množství pigmentu. Pigmenty jsou důkladně vybírány a dováženy z různých koutů Evropy, Asie i Ameriky. Následně je pigment rozemletý na jemné částečky pomocí moderní technologie 'bead-mill', kdy se pigment s bází mísí v uzavřené nádobě s malými keramickými kuličkami - díky rychlému pohybu a tření tak dojde k maximálnímu možnému promísení. Každý odstín má navíc jemně odlišné složení a postup výroby, aby došlo k ideálním podmínkám zvlášť pro každý pigment. Můžete je použít pro různé povrchy: plátno, papír, karton, zdivo, keramiku, dřevo, sklo, textil a další materiály. Při galerijních podmínkách je výrobcem garantována doba 50 let, kdy barvy nezmění svůj odstín ani nádech. výrazné odstíny vysoká světlostálost delší doba schnutí než u většiny akrylových barev minimální žloutnutí po zaschnutí jsou voděodolné a mají sami o sobě UV ochranu testy ověřená šetrnost ke zdraví

Produkt Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment patří do skupiny produktů Akrylové barvy od značky Artikon, Artikon,Liquitex, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - parametry produktu

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - historie ceny a dostupnosti

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - další zajímavé produkty

Akrylová barva Liquitex HB 59ml – 436 parchment - jak nakoupit nejvýhodnější?