ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá - popis produktu

Sportovní taška ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá:Řešíte, jak jednoduše přenášet své věci na trénink? Tak se vám bude líbit sportovní taška ADIDAS s objemem 47 l. Designově je navržena pro sportovkyně i sportovce. Při výběru je nutné vzít v potaz její rozměry, které v tomto případě činí 29 × 62 × 29 cm. Skvěle bude sloužit i na fitness. Černá a zlatá barva tašky vyzdvihne váš sportovní outfit. Má popruh, díky kterému si tašku dáte na rameno, takže bude schopni přenášet i těžší věci. Sportovní taška ADIDAS se značí nízkou hmotností, tedy 0,9 kg. Taška má zip pro zavírání. Do výbavy sportovní tašky ADIDAS náleží popruhy na ramena, vnější kapsa a vnitřní kapsa. Významné přednosti sportovní tašky ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá Sportovní taška ADIDAS vám umožní přenášet vaše sportovní vybavení Její hmotnost dělá 0,9 kg Designově padne do oka sportovcům i sportovkyním Rozměry sportovní tašky ADIDAS jsou 29 × 62 × 29 cm Využití: městské, sportovní a cestovní Vzhled tašky doplňuje černá a zlatá barva Díky popruhu je možné nosit ji přes rameno Dá se pohodlně nosit na zádech Mezi výbavu sportovní tašky ADIDAS spadá popruhy na ramena, vnější kapsa a vnitřní kapsa S objemem 47 l

Produkt ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské tašky od značky ADIDAS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní tašky, patří pod značku ADIDAS, v nabídce prodejce Alza.cz.

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá - parametry produktu

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá - historie ceny a dostupnosti

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá - další zajímavé produkty

ADIDAS taška 2in1 Big Zip, zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?