Taška adidas Core Duffel M CV4269

Taška adidas Core Duffel M CV4269

Taška adidas Core Duffel M CV4269

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Taška adidas Core Duffel M CV4269 - popis produktu

Taška adidas Core Duffel M CV4269 Na tuto dámskou sportovní tašku se při každodenních cestách do fitka můžeš spolehnout. Je vyrobená z odolného polyesteru. Má prostornou hlavní přihrádku a spoustu kapes, do kterých se vejde veškerá sportovní výbava. Nechybí ani samostatný prostor na obuv. Díky dvěma uchům a nastavitelnému popruhu se pohodlně přenáší. Celoplošná grafika dodává tašce sportovní styl. hlavní přihrádka na zip na přední straně včleněné kapsy ze síťoviny, skrytá zadní kapsa na zip vnitřní přihrádka na obuv, uvnitř přihrádky pro uspořádání věcí nahoře dvě ucha nastavitelný ramenní popruh rozměry: 23 cm × 50 cm × 38 cm Sportovní tašky a kabely » Dámské kabelky, tašky » Taška adidas Core Duffel M CV4269

Produkt Taška adidas Core Duffel M CV4269 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky ADIDAS v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské tašky od značky ADIDAS, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Produkt Taška adidas Core Duffel M CV4269 patří do skupiny produktů Sportovní tašky, patří pod značku ADIDAS, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Taška adidas Core Duffel M CV4269 - parametry produktu

IntrastatTašky, taštičky, ledvinky-0,55-42029298
KategorieTašky, Kabelky, Dámské kabelky, Dámské tašky, Sportovní tašky, Sportovní kabelky
ZnačkaADIDAS
E-shopGamisport.cz

Taška adidas Core Duffel M CV4269 - historie ceny a dostupnosti

Taška adidas Core Duffel M CV4269 - další zajímavé produkty

Taška adidas Core Duffel M CV4269 - jak nakoupit nejvýhodnější?