Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) #160033

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) #160033

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) #160033

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 915 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček):Stále nemůžete najít kontaktní čočky, které vám zajistí dokonalé vidění, spolehlivost a zároveň komfort? Potom jistě oceníte sferické kontaktní čočky Johnson & Johnson. Sférické čočky jsou vhodné pro korekci základních zrakových vad díky jejich schopnosti poskytnout stejnou dioptrickou korekci po celé ploše. S nejnovějšími technologiemi budete mít po celodenním nošení čoček pocit svěžích a odpočatých očí. Tyto čtrnáctidenní kontaktní čočky se dají používat po dobu 14 dnů od otevření blistru. Kontaktní čočky Johnson & Johnson jsou součástí řady Acuve Oasys With Hydraclear Plus. Mohou je používat pouze osoby starší 15 let. V balení obdržíte 12 kontaktních čoček Johnson & Johnson. Klíčové vlastnosti kontaktních čoček Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) Sferické kontaktní čočky Johnson & Johnson jsou zárukou ostrého vidění i spolehlivosti a pohodlí při jejich nošení Oči budou mít 147DK/t přístup potřebného kyslíku K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, jakým je senofilcon A Kontaktní čočky Johnson & Johnson patří do řady Acuvue Určené pro osoby starší 15 let Balení obsahuje 12 kontaktních čoček Johnson & Johnson Kontaktní čočky jako pohodlná alternativa k brýlím Kontaktní čočky Johnson & Johnson přináší zodpovědný přístup ke zdraví vašich očí. Jednou z klíčových předností je vysoká prodyšnost, díky níž mohou oči volně dýchat. Oči tak získají 147DK/t přístup potřebného kyslíku. Výrobce k jejich zhotovení vybral senofilcon A. Kontaktní čočky Johnson & Johnson zlepší vaše vnímání okolního světa. Priemer: 14 mm Obsah vody: 38 %

Produkt Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) #160033 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Johnson & Johnson, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) - parametry produktu

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) - další zajímavé produkty

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (12 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?