Acana Regionals Grasslands 2kg

Acana Regionals Grasslands 2kg

Acana Regionals Grasslands 2kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acana Regionals Grasslands 2kg - popis produktu

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Regionals Grasslands je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje maso z volně chovaných jehňat a kachen, vejce z hnízdních chovů a sladkovodní ryby, vše dodávané čerstvé syrové v podílu celé kořisti. S nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem živočišných proteinů pro skvělou kondici vašeho psa. Složení Syrové jehněčí 8 %, čerstvá kachna 8 %, čerstvá celá vejce 8 %, dehydrované jehněčí maso 8 %, dehydrovaný sleď 7 %, dehydrovaná krůta 7 %, celý zelený hrách, celá červená čočka, celá cizrna, čerstvá štika severní 4 %, syrová jehněčí játra 4 %, čerstvé kachní droby (játra, srdce, ledviny) 4 %, čerstvé krůtí maso 4 %, jehněčí tuk 4 %, celá zelená čočka, celé fazole pinto, celý žlutý hrách, na slunci sušená vojtěška, olej z tresky 2 %, vláknina z čočky, sušené jehněčí chrupavky 1 %, syrové jehněčí dršťky 1 %, sušená mořská řasa, čerstvá dýně, čerstvá máslová dýně, čerstvý pastinák, čerstvá...

Produkt Acana Regionals Grasslands 2kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Acana, naleznete jej v e-shopu Superzoo.cz.

Acana Regionals Grasslands 2kg - parametry produktu

KategorieKrmiva, Krmiva pro psy
ZnačkaAcana
E-shopSuperzoo.cz

Acana Regionals Grasslands 2kg - historie ceny a dostupnosti

Acana Regionals Grasslands 2kg - další zajímavé produkty

Acana Regionals Grasslands 2kg - jak nakoupit nejvýhodnější?