Acana Dog Pacifica 11,4kg

Acana Dog Pacifica 11,4kg

Acana Dog Pacifica 11,4kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 969 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acana Dog Pacifica 11,4kg - popis produktu

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Regionals Pacifica je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje volně lovené sledě, sardinky, platýse, hejky a okouníky dodávané čerstvé nebo syrové ze severního pobřeží ostrova Vancouver a napodobuje tak přirozenou stravu psů. Krmivo obsahuje nízký obsah sacharidů a vysoký obsah proteinů z ryb pro dosažení skvělé kondice psa. Složení Celý syrový sleď (14 %), celá syrová makrela (11 %), syrový platýs (9 %), dehydrovaný sleď (7 %), dehydrovaná makrela (7 %), dehydrovaná treska modravá (7 %), celý zelený hrách, celá červená čočka, celá cizrna, celá zelená čočka, rybí olej (6 %), syrový celý hejk (4,5 %), celý syrový okouník (4,5 %), celé fazole pinto, celý žlutý hrách, hráškový škrob, slunečnicový olej, vláknina z čočky, sušená řasa, mrazem sušená treska obecná a játra, celá čerstvá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá mrkev, celá čerstvá jablka, čerstvé celé hrušky, čerstvá celá cuketa,...

Produkt Acana Dog Pacifica 11,4kg patří do skupiny produktů Krmiva pro psy, patří značce Acana, naleznete jej v e-shopu Superzoo.cz.

Acana Dog Pacifica 11,4kg - parametry produktu

KategorieKrmiva, Krmiva pro psy
ZnačkaAcana
E-shopSuperzoo.cz

Acana Dog Pacifica 11,4kg - historie ceny a dostupnosti

Acana Dog Pacifica 11,4kg - další zajímavé produkty

Acana Dog Pacifica 11,4kg - jak nakoupit nejvýhodnější?