ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 - popis produktu

Cyklistická přilba značky Abus. Helma na horské kolo je vhodná pro ty, kteří na MTB začínají. Je to ideální off-roadová přilba pro první jízdy po nerovném terénu a slibuje Vám vysokou úroveň pohodlí při Vašich jízdách přes kopce a údolí. MTB přilba má hluboký střih, který zajišťuje nejlepší možnou ochranu hlavy. Aby byly jízdy v terénu pohodlnější, je helma MoTrip vybavena také systémem nastavení MTB. To umožňuje individuální nastavení velikosti a výškové nastavení pomocí nastavovacího kolečka na zadní straně hlavy. Zoom ACE MTB. Výhodou je možnost nosit přilbu is dlouhými vlasy, protože si úpravou výšky můžete udělat místo pro ohonu. Konstrukce helmy na kolo In-Mold je lehká a pevná. Poskytne trvalé spojení mezi vnějším pláštěm a materiálem přilby absorbujícím nárazy (EPS). Disponuje výškově nastavitelným štítem a potřebnou ventilaci zajistí 6 vstupních a 8 výstupních větracích otvorů. Vydejte se na dobrodružství v terénu s lehkou a dobře větranou cyklistickou přilbou Abus MoTrip. Detaily produktu: cyklo přilba Abus vhodná pro začátečníky na MTB lehká a odolná konstrukce In-Mold větrací otvory - 6 vstupních a 8 výstupních Zoom ACE MTB - výškově nastavitelný systém pro přizpůsobení podle obvodu hlavy nastavitelné popruhy vhodná i pro lidi s dlouhými vlasy, cop se vejde do přilby výškově nastavitelný štít

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické helmy, vyrábí jej značka ABUS, barevná verze je modrá, naleznete jej v e-shopu EXIsport.cz.

Produkt ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické přilby od značky ABUS, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu EXIsport.cz.

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 - parametry produktu

BarvaModrá
Rozměry54/58 cm
PohlavíUnisex
Období použitíjaro/léto
OznačeníNovinka
OznačeníTop nabídka
Materiálové složenísyntetický materiál
SportCyklistika
TechnologyHQBC INMOLD
SeasonSS24
Seo CategoriesCyklistická přilba
Druh sportuCyklistika
sub_activitycycling PCI
new_groupprotector-HW
new_subgrouphelmet-HW PRT
Modelový rok2024
eshop_dafault_categoryHome | Sporty | Cyklistika | Cyklistické helmy a chrániče | Cyklistické přilby
tovar_modelMoTrip midnight blue M
rc_nadkarty821185###
dk_podkarty64713
weight0.500000
Zasoba8
Hmotnost0.500000
KategorieHelmy, Přilby, Cyklistické helmy, Cyklistické přilby
ZnačkaABUS
Barvamodrá
E-shopEXIsport.cz

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 - historie ceny a dostupnosti

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 - další zajímavé produkty

ABUS-MoTrip midnight blue M Modrá 54/58 cm 2024 - jak nakoupit nejvýhodnější?