Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko #4384775

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko #4384775

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko #4384775

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 930 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko - popis produktu

Chraňte své matrace i zdraví! Proto Vám nabízíme tento speciální potah na matrace Conforlux s úpravou proti roztočům. Je velice odolný, absorbující a pružný. Potah má krásně hluboké rohy. Objednejte si tento speciální potah! Z meltonu, který je měkký, velmi odolný, s dlouhou životností. Pro polohovací lůžka, se středovým švem. Napínací tvar. Výška matrace až 23 cm. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 1). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Perte na 60 °C.

Produkt Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko #4384775 patří do skupiny produktů Chrániče matrací, patří značce Blancheporte, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Chrániče na matrace, je v nabídce značky Blancheporte, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko - parametry produktu

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko - historie ceny a dostupnosti

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko - další zajímavé produkty

Absorpční ochrana matrace pro polohovací lůžko - jak nakoupit nejvýhodnější?