Nejnižší cena za posledních 60 dní: 321 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Obrázková kuchařka je jediná kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokem pomocí obrázků, od potřebných ingrediencí až po závěrečnou úpravu.Kuchařka obsahuje osvědčené recepty tradiční české kuchyně. Zjistíte například, jak připravit bramborovou polévku, hovězí guláš, rýžový nákyp nebo výborný jablečný štrúdl. Recepty jsou rozčleněny do jednotlivých kategorií – polévky, hlavní jídla s masem i bez, sladká jídla, moučníky, dezerty, pomazánky, saláty a přílohy. Všechny pokrmy jsou vytvořeny z dostupných surovin, bez náhražek a dochucovadel. Suroviny nemusíte vážit, vystačíte s hrníčkem a lžící. S Obrázkovou kuchařkou se naučí vařit každý.
Obrázková kuchařka je jediná kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokem pomocí obrázků, od potřebných ingrediencí až po závěrečnou úpravu.Kuchařka obsahuje osvědčené recepty tradiční české kuchyně. Zjistíte například, jak připravit
eBook:,Co mě vedlo k vytvoření této vege inspirativní kuchařky? Byli jste to Vy, moji drazí přátelé, kteří jste mě přemluvili, ať ty dobroty, které Vám zveřejňuji na Facebooku, vydám společně s recepty v uceleném souboru. Tak tady je máte… Děkuji, že mě poháníte
Kuchařka, která má duši je unikátní kuchařská kniha obsahující recepty z celého světa. Najdete v ní poklady středoevropské kuchyně, stejně jako i spoustu specialit z celého světa. Některé pokrmy byly připraveny v tradičním pojetí, jiné ve stylu moderní fusion kuchyně
Autor Jan Kruml v publikaci dokládá, že nešlo jen o umístění pomníku, ale především o zápas o jeho prosazení. Iniciativu na postavení pomníku podal plk. Emil Boček za československé letce v RAF. K návrhu se přidalo 16 občanských sdružení Brna. Ti se sdružili do Výboru pro
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v malebném místě mezi vysokými kaštany na pražské Hanspaulce. Jan Punčochář tu se svým týmem vaří tradiční i moderní česko-rakouskou kuchyni, kterou pojí s krásnými víny a
Kniha Vánoční kuchařka pro dceru: Návod na přežití prvních samostatných Vánoc a zdokonalení všech dalších:Nechte Vánoce, aby začaly s první koledou, první ozdobou a první větvičkou. Koukejte si je pořádně užít a neodkládejte to už ani jeden jediný den. S touhle
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech. Je přehledně rozdělen
Kniha příjemnou a humornou češtinou promlouvá k lidem, kteří milují soužití koček a lidí
Čtenář se v knize naučí, jak se lépe orientovat v prostředí kuchyně. Dozví se nové postupy při přípravě zdravých pokrmů a také se naučí používat moderní i klasické suroviny. Kniha je psaná formou příběhů, které čtenáře podněcují k dovednosti, umět si v životě
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. | | Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro
Nejčastější otázka, která zaznívá v českých domácnostech, je: Co bude dnes k večeři? Vlastně přesněji: Co bude dnes k večeři, aby to bylo rychlé, levné a zdravé? Večeře u Florentýny je kuchařka, která vám na tuhle otázku odpoví. Ne jednou, ale stokrát. Nabídne vám
Zájemcům o umění se do rukou dostává poutavé čtení o malíři, sochaři, vysokoškolském výtvarném pedagogovi a spisovateli Jakubu Obrovském (1882-1949), který se v r. 1882 narodil v Bystrci. Umělcův životopis v několika kapitolách seznamuje čtivou formou s dobou a
Kniha, kterou doporučuje světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall:„Přečetla jsem si Miroslavovu předchozí knihu Supi v hotelu Continental, která se mi moc líbila, a těším se i na tuhle. Jsem si zcela jista, že se Ryšavý knihovník bude líbit také vám, jeho
Kniha Hrnečku, vař!: Pohádková kuchařka:Bohatě ilustrovaná knížka s obrázky Heleny Zmatlíkové nabízí dva tucty oblíbených pohádek a ke každé pohádce navíc recept na pokrm, který se v pohádce objeví. Až dětem pohádku přečtete, určitě budou chtít lákavé dobroty
Pan Dupáček, fenomén a fantom dědovy zahrádky, vznikl zcela náhodou, tak nějak jako celý vesmír. Jeho příběhy počínaje jeho stvořením nyní mohou být Vaše. Knížka obsahuje i hojnost obrázků. Pan Dupáček navazuje na knihy Čerňava a Žilinka a dotváří tak triptych
Kniha Leonardo, kocúr z ulice:Ryšavý kocúr Leonardo nie je len vymyslená rozprávková bytosť. Je naozajstným miláčikom autorovej domácnosti. A vďaka tejto knižke sa môže ľahko stať aj členom vašej rodiny. Ján Uličiansky dobre vie, aká býva s mačkami psina. Alebo skôr
První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři. Křest druhé knihy – Notesu Květinové
Jenda je pohodový sympaťák a přesně taková je i jeho kuchařka – srozumitelná a sympatická. Jeho recepty spojující klasické dezerty s moderními ingrediencemi ocení jak ostřílení kuchaři, tak pečící nováčci. A nejlepší je, že všechny potřebné ingredience seženete ve
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček? Kuchařka Merendy v zástěře vám pomůže spotřebovat načatá balení, nevyhazovat
Hned na Tři krále začíná jedno z nejzajímavějších kuchařských dobrodružství v roce. Nejprve nás zahrne zabíjačkami a masopustním veselím, načež ze dne na den přejde v šestitýdenní předjarní bezmasý půst, který skončí velikonoční oslavou jara. V kuchyni se
Samotný autor John Francis Nejez Bradley je původem Čech. Z Československa utekl v roce 1949 z věznice v Jáchymově. Ještě před útěkem se zajímal o klíčové mezníky českých dějin jeho současnosti, tedy o Mnichovskou dohodu a o Únor 1948. V zahraničí se pak vždy pouštěl do
Ojedinělá publikace o špacírkách na našem trhu, autor a sběratel Šimon Ryšavý touto publikaci navazuje na velmi úspěšnou výstavu v roce 2017 na hradě Špilberku pod názvem Nedělní korzo, kde hlavním motivem výstavy byly právě špacírky z jeho sbírky. Tato celobarevná kniha
Kniha nás seznámí s řadou příhod, míst a událostí v Brně o nichž se jinde čtenář jen stěží dozví. Ukazuje na každodenní život v oné části Brna, která nebývala vždy počítána k těm známým a reprezentačním. Čtenář se může na chvíli ponořit do poutavého