Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry patří k nejlepším vůbec. Ochutnejte ji samostatně, nebo si zkuste namíchat vlastní espresso směs s oblíbenou arabikou.
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Perlová káva je zárukou zážitku skutečně gurmánského. V případě salvadorské peaberry se těšte na chuť medu, pomerančů, grepů a karamelu. Kulatá zrnka jsou vzácná. V kávové třešni se totiž vyvinula samostatně. Díky tomu jsou aromatičtější a tvrdší, pražíme je
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Jen si ji dobře prohlédněte. Místo klasických zrnek se můžete kochat kávovými perlami. Unikátní sklizeň vysokohorské kávy označované jako peaberry jsme přivezli z malých plantáží Papuy Nové Guiney. Chladnější vzduch a vyšší srážky, celoroční péče místních
Perlová káva je zárukou zážitku skutečně gurmánského. V případě salvadorské peaberry se těšte na chuť medu, pomerančů, grepů a karamelu. Kulatá zrnka jsou vzácná. V kávové třešni se totiž vyvinula samostatně. Díky tomu jsou aromatičtější a tvrdší, pražíme je
Perlová káva je zárukou zážitku skutečně gurmánského. V případě salvadorské peaberry se těšte na chuť medu, pomerančů, grepů a karamelu. Kulatá zrnka jsou vzácná. V kávové třešni se totiž vyvinula samostatně. Díky tomu jsou aromatičtější a tvrdší, pražíme je
Perlová káva je zárukou zážitku skutečně gurmánského. V případě salvadorské peaberry se těšte na chuť medu, pomerančů, grepů a karamelu. Kulatá zrnka jsou vzácná. V kávové třešni se totiž vyvinula samostatně. Díky tomu jsou aromatičtější a tvrdší, pražíme je
Perlová káva je zárukou zážitku skutečně gurmánského. V případě salvadorské peaberry se těšte na chuť medu, pomerančů, grepů a karamelu. Kulatá zrnka jsou vzácná. V kávové třešni se totiž vyvinula samostatně. Díky tomu jsou aromatičtější a tvrdší, pražíme je
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do