Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g

Nejnižší cena za posledních 60 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g - popis produktu

Dlouhotrvající a intenzivní Longlasting oční stín a linka 2v1 pro dokonalé kouřové ličení nebo pro přesně definovanou oční linku. Obsahuje vysoké množství pigmentů, které dodávají Vašim očím intenzivní a syté odstíny. Oční stíny a linka 2v1 se pohodlně nanášejí a zároveň se díky dlouhotrvající textuře nedrolí a neopadávají.

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g - parametry produktu

Objem / hmotnost1,6 g
SloženíHYDROGENATED POLYDECENE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, MICA, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, ALUMINA, POLYPROPYLENE, AROMA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, LECITHIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, +/- CI 77400, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 15850.
BenefityDermatologicky testováno.
VýsledekZvýrazněná barva očí a rozzářený pohled.
PoužitíOční stín: Nanášejte jemnými tahy na víčko, rovnoměrně a důkladně rozetřete. Oční linka: Jemným tahem obkreslete oči.




Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g - historie ceny a dostupnosti

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g - další zajímavé produkty

Dermacol - Longlasting - oční stín a linka 2v1 - Oční stíny Longlasting Intense Colour č.8 - 1,6 g - jak nakoupit nejvýhodnější?