KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 651 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF - popis produktu

Dětská pistole KIK Samopal Blaze Storm:Baví vaši ratolest hra na policisty? Dětská pistole KIK Samopal Blaze Storm od KIK je pro ni tím nejzajímavějším dárkem. Pro její zhotovení byl použit materiál, kterým je plast. Zabavy díky ní bude opravdu hodně, dostřelí totiž až do vzdálenosti 10 m. U této pistole se délka vyšplhala na 53 cm. Co se týká nábojů, ty jsou pěnové. O bezpečí dětí je tak postaráno. Pistoli si zamilují všichni kluci od 6 let. Vzhled produktu podtrhuje modrá barva. Díky dětské pistoli KIK zajistíte svým dětem opravdovou zábavu. Významné funkce dětské pistole KIK Samopal Blaze Storm Dopřejte svým dětem zábavu a napětí s novou dětskou pistolí KIK Je vyrobena z materiálu, kterým je plast Dostřelí až do 10 m Zásobník je přizpůsoben pro 20 ks Druh nábojů: pěnové Náboje jsou součástí balení Dětská pistole KIK je vhodná od 6 let Její délka je celkem 53 cm Vzhled dětské pistole dotváří modrá barva V balení najdete celkem 40 ks

Pistole se nabíjí zepředu a střílí až 3 projektily za sekundu! Pistole střílí až do vzdálenosti 10 m. Pistole je příruční, lehká a odolná. S touto pistolí se nudit nebudete, uspořádejte  pořádnou střílečku u Vás doma, jistě se zapojí i tatínkové a vrátí se do dětských let spolu se svými syny.  

Vybavení sady:

  • 40 x pěnové projektily

Parametry:

  • délka: 55 cm,
  • výška: 23,5 cm,
  • vzdálenost od hrany rukojeti ke spoušti: 75 mm

Senzační velká hlaveň. Velmi jednoduché použití. Stačí vložit baterie a doplnit zásobník. Po stisknutí spouště se vysune jeden projektil. Fantastický tip na dárek pro fanouška vojenských hraček.

Produkt KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF patří do skupiny produktů Dětské zbraně, je v nabídce značky DR, KIK v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF popisuje EAN kód 5903039702967.

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF - parametry produktu

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF - historie ceny a dostupnosti

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF - další zajímavé produkty

KIK KX6705 Dětský samopal pistole Blaze Storm NERF - jak nakoupit nejvýhodnější?