KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 76 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá - popis produktu

Termotaška KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá: Praktická izolační taška v moderním stylu. Odpadne každodenní problém, co zabalit do školy nebo do práce na oběd. Díky němu budete moci mít maličkost po ruce. Vyrobeno s důrazem na každý detail z odolného materiálu. Je velmi lehký a šikovný. Vybavena pohodlnými držadly , která vám umožní nosit ji v ruce nebo pověsit na ramínko. Uvnitř má vrstvu termoizolační fólie , která udrží potraviny po dlouhou dobu ve správné teplotě a čerstvosti. Klíčové vlastnosti KIK KX5631 Dětské termotašky na svačinu krokodýl šedáMá vrstvu termoizolační fólieLehký a šikovnýVybaveno pohodlnými držadly, která vám umožní nosit ji v ruce nebo pověsit na ramínko.Moderní designZapínání na zip.Snadno se čistíJe ideální pro děti i dospělé Materiál:PolyesterRozměry tašky:21,5 × 14,5 × 15,5 cmDélka rukojeti:Cca 8 cmRozměry balení:25 × 19 × 2 cm

Praktická termoizolační taška v moderním stylu. Ideální do školy, práce, na doma, na piknik, na pláž nebo během cestování.

Produkt KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá patří do skupiny produktů Dětské tašky od značky DR, KIK, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz, Alza.cz, Mobilego.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plážové tašky, patří pod značku DR, KIK, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz, Mobilego.cz.

Produkt KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá má EAN kód 5903039726390.

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá - parametry produktu

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá - historie ceny a dostupnosti

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá - další zajímavé produkty

KIK KX5631 Dětská termotaška na svačinu krokodýl šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?