KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 104 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý - popis produktu

Dětský batoh KIK Dětský batůžek medvídek - modrý:Batoh je klíčovým prvkem pro přenášení všech potřebných věcí. Dětský batoh KIK vyniká jak pěkným vzhledem, tak nadprůměrně kvalitním zpracováním. Jeho hmotnost je 0,2 kg, je tak velice lehký a snižuje celkovou zátěž pro dítě. Dominuje mu modrá barva. Hlavní přednosti produktu KIK Dětský batůžek medvídek - modrý Dětský batoh KIK umožní pohodlné přenášení všech nezbytností Jeho hmotnost je 0,2 kg Výrobním materiálem batohu pro děti KIK je polyester Pohodlné přemísťování zajišťuje rovněž horní rukojeť Do hlavní kapsy je umožněn přístup shora Bezpečné udržení obsahu uvnitř garantuje zip Disponuje objemem 6 l Perfektní zpracování a konstrukce KIK dětský batoh bude zásluhou vynikající konstrukce a důkladně propracovaných detailů pohodlný k nošení. Má k dispozici popruh přes rameno. Vybrané materiály a pevné švy zajišťují vynikající odolnost dětského batohu, konkrétně k jeho zhotovení slouží polyester. Dětský batoh KIK nabídne skvělou výbavu Dětský batoh KIK umožňuje komfortní a srovnané přenášení všech důležitých věcí. Batoh se svým ideálním objemem 6 l nabízí dostatek prostoru. Do hlavní kapsy je umožněn přístup shora. Bezpečné udržení věcí uvnitř zajišťuje zip. Rozměry: 27 × 21 × 11 cm (vך×h)

Roztomilý medvídek zaujme každé dítě a stane se neoddělitelným společníkem během výletů. Batoh obsahuje jednu velkou přihrádku na zip.

    Rozměry batohu: 27cm x 21cm x 11cm    Délka šňůrky: 77cm    Materiál: polyester

Tento produkt naleznete ve skupině Tašky na rameno, je v nabídce značky DR, KIK v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý patří do skupiny produktů Tašky přes rameno, patří značce DR, KIK, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské batohy od značky DR, KIK, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý označuje EAN kód 5903039706088.

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý - parametry produktu

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý - historie ceny a dostupnosti

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý - další zajímavé produkty

KIK KX6305_2 Batoh pro předškoláka Medvídek - modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?