4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 305 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček - popis produktu

Kruh INTEX 59570 Dětské plavecké kolo tučňák: Barevné plovací kolo ve tvaru Tučňáčka jistě povzbudí každé dítě, aby vstoupilo do vody a podnikalo stále nová dobrodružství! A co víc, takový roztomilý kruhový tvar jistě přitáhne velkou pozornost! Mnohé děti mohou mít při prvním kontaktu s vodou značné problémy s osvojováním dovedností nebo se jednoduše obávají ponoření do vody – právě v takových situacích Vám však jistě pomůže stabilní nafukovací kolo. Klíčové vlastnosti Kruh INTEX tučňákVýrobek je určen pro děti ve věku 3-4 letJednokomorová konstrukce zajišťuje velmi rychlé nadýmání, které lze zvládnout bez problémůUtěsněný ventil se zpětnou klapkou zajišťuje, že vzduch zůstane uvnitř, bez obav, že se produkt náhle vyfoukneSoučástí balení je i opravná záplataMaximální nosnost:23 kgVěk:3-4 letRozměr kola:76 cm × 58 cm

Výlet s dětmi k vodě? Nebo chcete jít spolu do bazénu? Potom bude Vaše dítě určitě potřebovat kruh na plavání, který mu pomůže cítit se jako ryba ve vodě!

Produkt 4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka INTEX, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček má EAN kód 5903039738140.

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček - parametry produktu

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček - historie ceny a dostupnosti

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček - další zajímavé produkty

4958_2 INTEX Plavecké kolo pro předškoláky - Intex - Tučňáček - jak nakoupit nejvýhodnější?