Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Zwilling Miyabi 5000FCD Santoku Japonský nůž 18cm
Tento japonský nůž santoku má tvrdé jádro z jemnozrnné karbidové oceli pro velmi dobré zachování ostří a ostrosti. Santoku znamená v překladu 'tři ctnosti', což jsou maso, ryby a zelenina. Ploché ostří umožňuje spíše sekání než kývavý řezný pohyb evropských kuchařských nožů. Jádro čepele je obklopeno 48 vnějšími vrstvami oceli, které tvoří jedinečný vzor damaškového vzoru na čepeli. Ostří je honbazukově vybroušené a symetrické (není jednostranně zkosené), takže jej mohou používat praváci i leváci. Není zde žádná záštita prstů, takže lze používat celou délku ostří. Rukojeť a poloviční pouzdro se plynule spojují, což umožňuje pohodlné používání. Hladký povrch pomáhá předcházet tvorbě mozolů na palci a ukazováčku. Pro nejlepší péči myjte pouze v ruce a udržujte a ostřete pomocí brousku. Doporučujeme používat spíše dřevěné prkénko než skleněné, keramické nebo kamenné, protože ty otupují ostří. Vlastnosti:
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 5000 FCD Santoku s čepelí o délce 18 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z exotického dřeva pakka.
Produkt Zwilling Miyabi 5000FCD Santoku Japonský nůž 18cm patří do skupiny produktů Kuchyňské nože, patří pod značku zwilling.
Produkt Zwilling Miyabi 5000FCD Santoku Japonský nůž 18cm je označen EAN kódem 4009839376931.
Materiál rukojeti | dřevo |
Délka čepele | 18 |
Výrobce | Zwilling |
Kategorie | Kuchyňské nože |
Značka | zwilling |
EAN | 4009839376931 |
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 24cm | | | Čepel tohoto nože je vyrobena z ledem kalené mikrokarbidové oceli Cryodur, složené mezi dvě vrstvy jiné oceli. Tato ocel je ručně kovaná (Tsuchime), což čepeli dodává nádherný tradiční vzhled. Nože jsou vyráběny v
Zwilling Miyabi 5000MCD Chutoh Japonský nůž 16cm | | Jádro čepele tvoří prášková ocel MicroCarbide MC63, obklopená 100 vrstvami oceli dvou různých tvrdostí. Čepel CRYODUR® navíc prochází speciálním procesem kalení v ledu při teplotě -196 stupňů Celsia, což jí dodává
Japonský malý nůž SHOTOH 9 cm 5000MCD MIYABI | | Tento 9cm nůž SHOTOH od společnosti Miyabi je ideální na krájení, sekání a loupání ovoce a zeleniny. Oboustranné broušení čepele zajišťuje optimální ostrost a zachování ostří a rukojeť Honbazuke poskytuje maximální
Kuchyňský nůž TESCOMA AZZA Santoku 18cm 884532.00:TESCOMA AZZA Santoku je vysoce profesionální nůž pro bezproblémové, snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Díky oboustrannému vroubkování je účinně zabráněno nepříjemnému ulpívání pokrmů na čepeli
Kovaný japonský Santoku nůž Schwertkrone s čepelí z kvalitní nerezové ocele a s rukojetí z olivového dřeva
Kuchyňský nůž F. Dick Santoku se speciálním výbrusem Red Spirit: Japonský nůž Santoku F. Dick ze série Red Spirit s 18 cm dlouhou čepelí a speciálními výbrusy proti ulpívání potravin, se kterým budete rádi krájet, sekat i drtit maso, zeleninu i mořské
Kuchyňský nůž Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465:Nevšední kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž a Kuchařský nůž od společnosti Fiskars se skvěle hodí pro mnoho úkonů včetně krájení a zvládá i sekání nebo
Kuchyňský nůž F. Dick Santoku se speciálním výbrusem ze série 1905: Japonský nůž Santoku F. Dick ze série 1905 s 18 cm dlouhou čepelí a speciálními výbrusy proti ulpívání potravin, se kterým budete rádi krájet, sekat i drtit maso, zeleninu i mořské
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Délka čepele 178/ celková délka 313 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a
Kvalitní santoku nůž řady TWIN Pure vyznačující se čistým designem pro nejlepší krájení
Kvalitní Santoku nůž Schwertkrone s čepelí z kvalitní nerezové ocele a s černou plastovou rukojetí
Kuchyňský nůž YAXELL ZEN 37 Santoku nůž 165mm:Skvělý kuchyňský nůž bude praktickou okrasou každé kuchařské výbavy. Japonský nůž Yaxell se skvěle hodí pro široké spektrum úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Má velice ostrou čepel zhotovenou z pevné
Nůž Böker Forge Santoku je kovaný nůž prémiové kvality ideální na přípravu masa, ryb a zeleniny
Stylový kuchařský nůž Santoku s tvarovanou rukojetí a délkou čepele 18 cm, který skvěle padne do každé ruky
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
Kuchyňský nůž YAXELL RAN Plus 69 Santoku nůž 165mm:Neobyčejný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Japonský nůž od firmy Yaxell se skvěle hodí pro pestrou paletu úkonů, mimo krájení zvládá i sekání nebo drcení. Má velice ostrou čepel
Nůž japonského typu Böker Forge je kovaný nůž prémiové kvality
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože