Nejnižší cena za posledních 60 dní: 7 122 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Zwilling Miyabi 5000MCD Chutoh Japonský nůž 16cm
Jádro čepele tvoří prášková ocel MicroCarbide MC63, obklopená 100 vrstvami oceli dvou různých tvrdostí. Čepel CRYODUR® navíc prochází speciálním procesem kalení v ledu při teplotě -196 stupňů Celsia, což jí dodává tvrdost kolem 63 Rockwellů. Honování Honbazuke je zodpovědné za její extrémně skalpelovou ostrost. Této ostrosti je dosaženo dvojím broušením mezi rotujícími kameny a následným leštěním na koženém kotouči. Rukojeť má tradiční tvar písmene D, jak je u japonských nožů obvyklé. Pohodlně se drží a díky rukojeti z břízy Masur je skutečně poutavým nástrojem. Její jemné zrnění vyniká oproti květinovému damaškovému vzoru čepele a představuje důmyslný kontrast. Prohlubně v nerezové oceli a jemné červené linky vytvářejí stylové dekorativní prvky. Nůž CHUTOH ze série MIYABI 5000MCD vyniká svou extrémní ostrostí. Vlastnosti:
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Japonský nůž chutoh Miyabi z kolekce 5000MCD s čepelí s damascénským vzorem o délce 16 cm ze speciální oceli, která vyniká extrémní tvrdostí s rukojetí z březového dřeva ozdobeného mozaikou. Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi.
Materiál rukojeti | dřevo |
Délka čepele | 16 |
Výrobce | Zwilling |
| Zwilling Profesional 'S' nůž kuchařský 16 cm je především vhodný na maso, čištění, krájení a sekání zelí, zeleniny a bylin. | Délka čepele 16 cmMateriál : syntetika, nerez ocel | Nože Zwilling Professional jsou klasické nýtované nože, s typickou střenkou a výjimečně
| Zwilling Profesional 'S' nůž filetovací 18 cm je především vhodný na porcování ryb. Nože Zwilling Professional jsou klasické nýtované nože, s typickou střenkou a výjimečně kvalitní čepelí vyhledávané jak profesionálními, tak amatérskými kuchaři. Zwilling patří mezi
Kuchařský nůž ZWILLING PROFESSIONAL 'S' 31021-201 PS délkou čepele 20 cm je z dílny solingenské nožířů Zwilling JA Henckels což je zárukou profesionálního zpracování. Jejich nože si udržují dlouhotrvající ostrost a celkové zpracování je velmi důkladné. | | délka
S chléb nůž ze série Professional „S“ TWIN poskytuje řezný nástroj, který je třeba v každém dobře zásobenou kuchyní. S délkou 20 cm, to je jeden z hlavních hráčů v rodině Messer a díky škrty své robustní vroubkovaným okrajem a agresivní prsty námahy chléb, bagety a
Kvalitní plátkovací nůž oblíbené řady Four Star II od Zwilling s čepelí dlouhou 20 cm
| Steakový nůž z kolekce Professional 'S' od výrobce Zwilling má lehce zahnutou robustní čepel o délce 12 cm. Tento nůž je perfektním pomocníkem při krájení grilovného masa, steaků nebo bifteků. Řada Professional 'S' je oblíbená šéfkuchaři díky dokonalé kvalitě,
Zwilling Profesional 'S' nůž plátkovací 20 cm pro ty nejobtížnější úkoly v kuchyni. Především pro řezání velkých kusů masa. | | FRIODUR® ledu kalené ostří pro větší trvanlivost ostří a odolnost proti korozi. | SIGMAFORGE® nůž - kovaný z jednoho kusu oceli | Délka
Kvalitní kuchařský nůž oblíbené řady Four Star II od Zwilling s čepelí dlouhou 20 cm
Špikovací nůž Professional 'S' solingenské značky Zwilling je malý a lehký nůž se středově vycentrovanou čepelí o délce 13 cm. Jde o univerzálního pomocníka při zpracování menších a středně velkých surovin. Plná
Kvalitní santoku nůž řady TWIN Pure vyznačující se čistým designem pro nejlepší krájení
Kvalitní špikovací nůž řady TWIN Pure vyznačující se čistým designem pro nejlepší krájení
Kovaný kuchařský nůž je robustní nástroj se širokou a středově centrovanou čepelí. Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. | | Tradiční design | Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli
Kvalitní kuchařský nůž řady TWIN Pure vyznačující se čistým designem pro nejlepší krájení
Flexibilní filetovací nůž s fibroxovou rukojetí a délkou čepele 16 cm
Güde Alpha Univerzální nůž 16 cm Olive Wood | | | Univerzální nůž Güde Alpha X765/16 | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 16 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | | | | Technické specifikace se mohou
Nůž na sýr s protiskluzovou fibroxovou rukojetí
Güde Alpha 16 cm Kuchyňský nůž POM | | | | univerzální kuchyňský nůž: k sekání, řezání | Ručně kovaná čepel je vyrobena z jednoho kusu, nerezová a ručně broušená | Není vhodný pro sekání kostí | Materiál čepele: ocel | Délka čepele: 16 cm | Materiál rukojeti: plast, s
Güde Alpha Vykosťovací nůž 16 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 16 cm | Čepel z chrom-vanadu a molybdenu, nerezová | Čepel: X50CrMoV15, kalená v ledu | Materiál rukojeti: vybrané olivové dřevo | Materiál rukojeti: dřevo, oliva | Tvar rukojeti: symetrický | Délka rukojeti: 11
Na základě poptávky zákazníků uvádí firma Wüsthof klasický, kovaný, široký nůž s délkou čepele 16 cm. Vhodný doplněk do kuchyně ke klasickému, velkému, kuchařskému noži. Perfektně vyvážený kuchařský nůž s extra širokou čepelí, kovaný z jednoho kusu kvalitní
Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Rukojeť je vyrobena z afrického grenadilového dřeva. Díky tmavě hnědým odstínům s výraznou strukturou dřeva je každý nůž jedinečný