24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 230 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě - popis produktu

Noční světlo Verk noční RGB lampička dotyková kotě 3 × AAA:Vašim dětem již nebude vadit usínání ve tmě. Noční světlo Verk pro ně bude milým přítelem, s jehož pomocí si projasní pokojíček i v tmavé noci. Jeho jednoduchý klasický styl tak přirozeně splyne s designem vašeho domova. Nabízené dekorace noční světlo Verk se chlubí rozměry 12,5 × 9 × 9 cm. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, jímž je plast a silikon. Nabízený model funguje díky elektrické síti, což znamená, že se nemusíte starat o jeho každodenní dobíjení. Nabízený model se napájí pomocí USB. Hlavní přednosti nočního světla Verk noční RGB lampička dotyková kotě 3 × AAA Noční světlo Verk rozjasní noc v každém dětském pokoji Umístíte jej pouze do interiéru Napájení nočního světla: do sítě a USB K jeho výrobě byl použit plast a silikon Integrovaný zdroj LED Chlubí se těmito rozměry 12,5 × 9 × 9 cm

Tato dětská lampa je velmi praktická a roztomilá, zpříjemní večer a zajistí dobrý spánek. Nepochybně bude užitečná pro všechny děti, které se zajímají o zvířátka, jakož i pro ty, které se bojí tmy.

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, patří značce DR, Verk, v nabídce prodejce Darkovo.cz.

Produkt 24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční světla od značky DR, Verk, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Noční lampičky, patří pod značku DR, Verk, v nabídce prodejce Darkovo.cz.

Produkt 24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě je označen EAN kódem 5907451331521.

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě - parametry produktu

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě - historie ceny a dostupnosti

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě - další zajímavé produkty

24083 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Kotě - jak nakoupit nejvýhodnější?