24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 194 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda - popis produktu

Noční světlo LED lampička PANDA:Vaše děti už se nebudou bát usínat ve tmě. Noční světlo WER si vyberou jako svého pomocníka, který pomůže zahnat tmu a projasní jejich pokojíček. Pokud přemýšlíte, kam jej ideální umístit, instaluje se především na noční stolek. Jeho jednoduchý klasický styl navíc přirozeně zapadne do designu vašeho domova. Ptáte-li se na barevnou teplotu světla, ta je v tomto případě neutrálně bílá, jíž většinou vnímáme jako denní světlo. Nesmíme zapomenout ani na světelný tok, který je 70 lm. Na jeho výrobu byl použit kvalitní materiál, jímž je plast a silikon. Nabízený typ vděčí za svůj provoz bateriím. Světlo vyzařuje integrovaný zdroj na bázi LED, takže svítíte úsporně a jasně. Zajímavé funkce nočního světla LED lampička PANDA Noční světlo WER si poradí s tmavou nocí v každém dětském pokoji Využijete ho pouze do vnitřního prostoru Nejlépe se bude hodit na noční stolek Světlo o příkonu 3 W Napájení nočního světla: na baterie K jeho výrobě byl použit plast a silikon Oceníte integrovaný LED zdroj

Tato dětská lampa je velmi praktická a roztomilá, zpříjemní večer a zajistí dobrý spánek.

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, patří značce DR, WER, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt 24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční světla od značky DR, WER, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Noční lampičky, patří pod značku DR, WER, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt 24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda má EAN kód 5907451331460.

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda - parametry produktu

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda - historie ceny a dostupnosti

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda - další zajímavé produkty

24077 DR Dětská LED noční lampička na baterky - Panda - jak nakoupit nejvýhodnější?