23452 Stolek na notebook do postele

23452 Stolek na notebook do postele

23452 Stolek na notebook do postele

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

23452 Stolek na notebook do postele - popis produktu

Stolek na notebook je velmi nápomocný při čtení, psaní, pojídání nebo při práci s notebookem na pohovce, v posteli, na koberci. Je navržen tak, abyste měli svůj komfort a notebook na něm také netrpěl. Zaručuje to inovativní a funkční design. Nastavte si sklon podle toho, jak to vyhovuje vám a nemusíte se bát ani přehřátí notebooku díky otvorům na desce. Stolek na notebook do postele je perfektní nápad na dárek pro všechny, kteří si rádi vychutnají pohodlí a nohy pod peřinou při práci, sledování filmů nebo hraní počítačových her.Vyrobený ze dřevaInovativní a funkční designSkládací a prodlužovací nohyZásuvka a podložky pod skleniceBezpečnostní držák na zařízeníDeska se skládá ze dvou částí: levá strana se dá nahnout na tablet, notebook a pravá strana je pevná na myš, pohárMožnost nastavení sklonu: 4 polohySnadné uložení a přenášeníPřibližné rozměry ve složeném stavu: 50 x 20-29 x 30 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Trávíte hodně času při notebooku, nebo na něm rádi hrajete počítačové hry? Udělejte si k tomu pořádně pohodlí a pořiďte si speciální stolek na notebook do postele. S tímto praktickým stolkem můžete pracovat na počítači iv pohodlí své postele. Originální dárek pro každého, kdo vlastní notebook.

Produkt 23452 Stolek na notebook do postele patří do skupiny produktů Počítačové hry, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Balabim.cz.

Produkt 23452 Stolek na notebook do postele má EAN kód 5900779949850.

23452 Stolek na notebook do postele - parametry produktu

23452 Stolek na notebook do postele - historie ceny a dostupnosti

23452 Stolek na notebook do postele - další zajímavé produkty

23452 Stolek na notebook do postele - jak nakoupit nejvýhodnější?