23

23" HP EliteDisplay E233 #5587417

23

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

23" HP EliteDisplay E233 - popis produktu

Tento monitor je ideální pro maximální efektivní pracovní nasazení. Důraz je kladen na vysokou ergonomii provedení a designu a na technologie, které vám práci usnadní a umožní vám podat lepší výkon, aniž by trpěl váš zrak nebo záda.

Shrnutí parametrů
Velikost 23'
Rozlišení 1920 x 1080
Rozhraní 2x USB, 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x VGA
Výbava VESA standard
Barva stříbrná

Multifunkční možnosti nastavení

Potřebujete prezentovat ukázku své práce širšímu okolí? S ostrým rozlišením Full HD a díky velkým pozorovacím úhlům 178° (vodorovně i svisle) technologie IPS, to nebude problém. Se softwarem HP Display Assistant si snadno upravíte obrazovku podle svých potřeb.

Udělejte si pohodlí!

Monitor EliteDisplay E233 umožňuje uzpůsobit si monitor a jeho polohu podle vlastních potřeb. Můžete si upravit velikost sklonu, otočení nebo výšky až do 150 mm, otočný kloub zase umožňuje nastavit prohlížení na výšku nebo na šířku.

Snadná konektivita

Monitor EliteDisplay E233 nabízí celou řadu možností připojení. Díky USB portům lze k monitoru kdykoliv připojit počítač nebo pomocí vstupů HDMI, DisplayPort nebo VGA můžete připojit jakákoliv jiná zařízení. Porty typu USB 3.0 jsou k dispozici v počtu tří.

Pokročilý multi-tasking

Potřebujete často na jediném monitoru řešit více úloh najednou? Významným pomocníkem vám může být HP Display Assistant, který umožňuje efektivní rozdělení obrazovky. Díky tomu se můžete zbavit i potřeby využívání více monitorů najednou, což je nepohodlné a náročné.

Chraňte svůj zrak!

Dlouhá práce na počítači je zátěží pro lidské oči. Potíže s bolestí a únavou očí však pomohou výrazně zmírnit moderní technologie, které tento monitor využívá. Jedná se o systémy Flicker Free a Low Blue Light - tedy omezení blikání a modrého záření.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii LCD monitory, patří pod značku HP.

23" HP EliteDisplay E233 - parametry produktu

KategorieKošíky, Monitory, LCD monitory
ZnačkaHP

23" HP EliteDisplay E233 - historie ceny a dostupnosti

23" HP EliteDisplay E233 - další zajímavé produkty

23" HP EliteDisplay E233 - jak nakoupit nejvýhodnější?