Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo #711646

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo #711646

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo #711646

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo - popis produktu

Míčky do sušičky Alum Vlněné kuličky do sušičky: Usnadněte si péči o prádlo s vlněnými kuličkami do sušičky Alum. Používáním těchto kuliček ušetříte čas i energii, doba sušení se totiž zkrátí až o 25 %. Vlna z kuliček absorbuje zbývající vlhkost. Navíc se díky pohybu kuliček bubnem prádlo odděluje od sebe, takže horký vzduch efektivněji cirkuluje. Oblečení se navíc méně mačka a méně žmolkuje. Je také měkčí, takže už nebudete muset používat aviváž, což představuje ekologickou i finanční úsporu. Kuličky Alum jsou velmi tiché, pokud během cyklu sušení narazí do čelního skla sušičky, nevydají žádný zvuk. Jsou vyrobené ze 100% ovčí vlny a vhodné do všech typů a značek sušiček. V balení najdete 3 kusy. Klíčové vlastnosti vlněných kuliček do sušičky AlumVlněné kuličky do sušičky Alum usnadní péči o prádloZkrátí dobu sušení až o 25 %Prádlo se odděluje od sebe a horký vzduch efektivně cirkulujeOblečení se méně mačká, méně žmolkuje a je měkčíVyrobené ze 100% ovčí vlny, krémová barvaVhodné pro všechnty typy a značky sušičekV balení najdete 3 kuličky Alum Hmotnost:125 g

Vlněné kuličky do sušičky na prádlo omezují mačkání a prádlo díky nim bude měkčí a nadýchanější. Zároveň se s nimi proces sušení urychluje až o 25 %. Snižují množství žmolků a prachu z textilu při sušení.

Používáním vlněných kuliček do sušičky nebo pračky se sušičkou šetříte čas a energii = zkrátíte proces sušení až o 25%.

Tento produkt se nachází v kategorii Sušičky prádla, patří pod značku Alum, barevné provedení je bílá, v nabídce prodejce 4home.cz, Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo #711646 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pračky se sušičkou, je v nabídce značky Alum, barevné provedení je bílá, v nabídce prodejce 4home.cz, Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo #711646 má přiřazen EAN kód 4012074051549.

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo - parametry produktu

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo - historie ceny a dostupnosti

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo - další zajímavé produkty

Scanpart Vlněné kuličky do sušičky na prádlo - jak nakoupit nejvýhodnější?