12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - popis produktu

Jídelní židlička Kruzzel 12060 jídelní židlička 3v1 hnědá:Myslíte si, že nastal čas, aby vaše dítko jedlo v jídelní židličce? V tom případě by vás neměla minout dětská jídelní židlička KRUZZEL. U dítěte podporuje samostatnost v jídle a eliminuje při tom nepořádek. Materiálem této židličky je plast. Navržena byla pro všechny děti od 6 měsíců a maximální nosnost činí 20 kg. Jistě potěší odnímatelným tácem, který lze omýt i pod tekoucí vodou. Bez něj může dítě jíst s vámi u jídelního stolu. Nohy jsou opatřeny protiskluzovým materiálem, takže se židle nebude hýbat. Z omyvatelného povrchu setřete zbytky vlhkým hadříkem. U tohoto modelu jídelní židličky KRUZZEL lze jednoduše nastavit výšku. Praktický 5bodový pás poskytuje pro vaše dítko maximální bezpečí. Nejdůležitější vlastnosti jídelní židličky Kruzzel 12060 jídelní židlička 3v1 hnědá Dětská jídelní židlička KRUZZEL pro společné stolování vás a vašeho dítka Materiálem je plast Lze u ní nastavit výšku O bezpečnost se stará 5bodový pás Tác je snadno odnímatelný Nohy jsou vybaveny protiskluzovým povrchem Ušpiněný potah můžete bez obav omýt Vhodná od 6 měsíců Maximální nosnost dosahuje 20 kg Barva: hnědá a krémová

Přestaňte dítěti kupovat každý rok novou jídelní židli! Kupte židli, která bude rok co rok růst s Vaším dítětem. V krásných pastelových barvách, které jsou univerzální a vhodné pro dívky i chlapce.

Produkt 12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky DR, KRUZZEL v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské židle od značky DR, KRUZZEL, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová patří do skupiny produktů Dětské jídelní židle od značky DR, KRUZZEL, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová má EAN kód 5900779937475.

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - parametry produktu

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - historie ceny a dostupnosti

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - další zajímavé produkty

12058 DR Dětská jídelní židle Svetlo ružová - jak nakoupit nejvýhodnější?