Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Snad neexistuje země, ve které by měla káva tak výsadní postavení. Brazílie ji považuje za nápoj tradiční; kávu vám naservírují na pracovní schůzce, v restauraci i na pláži. Silnou, horkou a sladkou. Pokud ji však budete připravovat ze zrnek regionu Minas Gerais, vychutnejte
Snad neexistuje země, ve které by měla káva tak výsadní postavení. Brazílie ji považuje za nápoj tradiční; kávu vám naservírují na pracovní schůzce, v restauraci i na pláži. Silnou, horkou a sladkou. Pokud ji však budete připravovat ze zrnek regionu Minas Gerais, vychutnejte
Snad neexistuje země, ve které by měla káva tak výsadní postavení. Brazílie ji považuje za nápoj tradiční; kávu vám naservírují na pracovní schůzce, v restauraci i na pláži. Silnou, horkou a sladkou. Pokud ji však budete připravovat ze zrnek regionu Minas Gerais, vychutnejte
Snad neexistuje země, ve které by měla káva tak výsadní postavení. Brazílie ji považuje za nápoj tradiční; kávu vám naservírují na pracovní schůzce, v restauraci i na pláži. Silnou, horkou a sladkou. Pokud ji však budete připravovat ze zrnek regionu Minas Gerais, vychutnejte
Snad neexistuje země, ve které by měla káva tak výsadní postavení. Brazílie ji považuje za nápoj tradiční; kávu vám naservírují na pracovní schůzce, v restauraci i na pláži. Silnou, horkou a sladkou. Pokud ji však budete připravovat ze zrnek regionu Minas Gerais, vychutnejte
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Symbolem vytrvalosti, odhodlání a také péče by mohla být tato nikaragujská lahůdka. Vypěstovaly ji ženy z družstva Las Diosas obhospodařujícího plantáže na severu země. Jejich vysokohorská arabika oplývá tóny mléčné čokolády a ovoce, které doplňuje lehounká stopa
Symbolem vytrvalosti, odhodlání a také péče by mohla být tato nikaragujská lahůdka. Vypěstovaly ji ženy z družstva Las Diosas obhospodařujícího plantáže na severu země. Jejich vysokohorská arabika oplývá tóny mléčné čokolády a ovoce, které doplňuje lehounká stopa
Symbolem vytrvalosti, odhodlání a také péče by mohla být tato nikaragujská lahůdka. Vypěstovaly ji ženy z družstva Las Diosas obhospodařujícího plantáže na severu země. Jejich vysokohorská arabika oplývá tóny mléčné čokolády a ovoce, které doplňuje lehounká stopa
Symbolem vytrvalosti, odhodlání a také péče by mohla být tato nikaragujská lahůdka. Vypěstovaly ji ženy z družstva Las Diosas obhospodařujícího plantáže na severu země. Jejich vysokohorská arabika oplývá tóny mléčné čokolády a ovoce, které doplňuje lehounká stopa
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Symbolem vytrvalosti, odhodlání a také péče by mohla být tato nikaragujská lahůdka. Vypěstovaly ji ženy z družstva Las Diosas obhospodařujícího plantáže na severu země. Jejich vysokohorská arabika oplývá tóny mléčné čokolády a ovoce, které doplňuje lehounká stopa
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Plantáže jsou malé, ale je jich hodně. Káva je z nejluxusnějších na světě a patřičně vzácná. Kávovníky pocházejí z Brazílie, ale na Havaji plodí náramně. Dokonalou arabiku ze západní části Havajských ostrovů nejlépe popíšete až po ochutnání. Vysoce intenzivní
Plantáže jsou malé, ale je jich hodně. Káva je z nejluxusnějších na světě a patřičně vzácná. Kávovníky pocházejí z Brazílie, ale na Havaji plodí náramně. Dokonalou arabiku ze západní části Havajských ostrovů nejlépe popíšete až po ochutnání. Vysoce intenzivní
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Tunki je nádherný barevný pták žijící v lesích vysokých And. Není divu, že po něm farmáři z peruánského údolí Tambopata pojmenovali plantážní arabiku. Stejně jako je radost tunkiho vidět, je potěšením Tunki ochutnat. Sladkost mléčné čokolády, kterou oplývá,
Tunki je nádherný barevný pták žijící v lesích vysokých And. Není divu, že po něm farmáři z peruánského údolí Tambopata pojmenovali plantážní arabiku. Stejně jako je radost tunkiho vidět, je potěšením Tunki ochutnat. Sladkost mléčné čokolády, kterou oplývá,
Tunki je nádherný barevný pták žijící v lesích vysokých And. Není divu, že po něm farmáři z peruánského údolí Tambopata pojmenovali plantážní arabiku. Stejně jako je radost tunkiho vidět, je potěšením Tunki ochutnat. Sladkost mléčné čokolády, kterou oplývá,
Tunki je nádherný barevný pták žijící v lesích vysokých And. Není divu, že po něm farmáři z peruánského údolí Tambopata pojmenovali plantážní arabiku. Stejně jako je radost tunkiho vidět, je potěšením Tunki ochutnat. Sladkost mléčné čokolády, kterou oplývá,
Tunki je nádherný barevný pták žijící v lesích vysokých And. Není divu, že po něm farmáři z peruánského údolí Tambopata pojmenovali plantážní arabiku. Stejně jako je radost tunkiho vidět, je potěšením Tunki ochutnat. Sladkost mléčné čokolády, kterou oplývá,
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Lesy, vodopády, vrcholky hor, mlha… a vůně. Tak uchvacující, že podobnou na světě jinde nenajdete. Blue Mountains ve východní části Jamajky voní po květinách, ovoci i bylinách. Silně a podmanivě. Proto je také káva, která v oblasti roste, naprosto fantastická. Nejen velká
Ze samotného domova kávy, hornaté krajiny okolí Velkých jezer, přivážíme vznešenou královnu. Etiopská káva má na trhu nezastupitelné místo. Jak přesně chutnala kozám pasáčka jménem Kaldi, které ji údajně jako první schroupaly, se asi nedozvíme. Naše zkušenost je ale
Ze samotného domova kávy, hornaté krajiny okolí Velkých jezer, přivážíme vznešenou královnu. Etiopská káva má na trhu nezastupitelné místo. Jak přesně chutnala kozám pasáčka jménem Kaldi, které ji údajně jako první schroupaly, se asi nedozvíme. Naše zkušenost je ale
Ze samotného domova kávy, hornaté krajiny okolí Velkých jezer, přivážíme vznešenou královnu. Etiopská káva má na trhu nezastupitelné místo. Jak přesně chutnala kozám pasáčka jménem Kaldi, které ji údajně jako první schroupaly, se asi nedozvíme. Naše zkušenost je ale
Ze samotného domova kávy, hornaté krajiny okolí Velkých jezer, přivážíme vznešenou královnu. Etiopská káva má na trhu nezastupitelné místo. Jak přesně chutnala kozám pasáčka jménem Kaldi, které ji údajně jako první schroupaly, se asi nedozvíme. Naše zkušenost je ale
Ze samotného domova kávy, hornaté krajiny okolí Velkých jezer, přivážíme vznešenou královnu. Etiopská káva má na trhu nezastupitelné místo. Jak přesně chutnala kozám pasáčka jménem Kaldi, které ji údajně jako první schroupaly, se asi nedozvíme. Naše zkušenost je ale
Dokonale vyvážená chuť, vynikající zpracování. Do vašich šálků míří skvost, který bude bavit zkušené požitkáře i občasné vychutnávače. Guatemalská sklizeň z farmy La Cabana vyniká svěžestí, ve které je jasně zřetelná čokoládová sladkost. Proto je o ni mezi
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části
Vysoce kvalitní kávové zrna získaná z BIO plantáží. Směs 100% kávy Arabica z Jižní Ameriky, Afriky a Asie, která se dále praží a balí v Itálii. Lavazza Tierra je perfektní kombinací chuti, vůně a barvy. | Na první pohled káva nabídne krásnou pěnu se zlatým nádechem
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části
Co je Las Nubes? Velká farma položená vysoko v horách. V roce 2005 byla zasažena výbuchem sopky Ilamatepec, přesto se jí po několika letech podařilo kávovníkové plantáže obnovit. Což je dobře, protože jinak bychom netušili, jak fantasticky chutná káva ze západní části
Plantážní káva bez kofeinu uspokojí nároky každého, kdo na nějaký ten šálek nehledí. Bez populárního stimulantu si jich můžete dopřát, kolik chcete. BIO kvalita zaručena, skvělá, hluboká chuť rovněž. V případě Honduras SHG vás čekají tóny sladké čokolády a
Říkejte jí čaga, rezavec nebo podivný choroš. Přidejte ji do vody, kávy, džusu nebo teplé čokolády. A věřte, že její síla mnohé zmůže. Jak jinak, než unikátními účinky by ke své popularitě přišla. Chaga sibiřská patří k přírodním pokladům využívaným lidovými
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí
Co je malé, to je milé. V případě tohoto pu-erhu je však zapotřebí dodat, že také výtečné a tělu i mysli prospívající. Praktická mini varianta je tak akorát do konvičky, bez nutnosti složitého odvažování a lámání pověstných čajových disků. Ochutnejte poklad z