Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm - popis produktu

Elegantní zlatý přívěsek, udělejte si radost krásným šperkem a připomínejte sobě i druhém recept na prožívání krásný dnů.  Ideální dárek pro všechny věřící, zejména při důležitých událostech, jako je křest, první svaté přijímání či biřmování. Také je to dobrý dárek pro člověka, který prožívá jakoukoliv tíseň, bolest nebo strach. Kříž - je pravděpodobně nejznámnějším a nejpoužívanějším symbolem napříč věky celého lidstva. Je využíván jako znamení - označení místa setkání či památky; poznamenání si myšlenek v literatuře, které nás zaujali či rozrušili; střetem či prolnutím dvou různých proudů jako je mužství/ženství či duše/tělo; průsečíkem; křižovatkou; nebo mučícím nástrojem... Na vyšší a důležitější roly byl pozdvižen díky událostem na Kalvárii a vykupitelským činem Pána Ježíše Krista, který svou smrtí a zmrtvýchvstáním přinesl lidem spásu. Srdce - je hlavním symbolem lásky. Lásky mezi lidmi, k přírodě a celému světu. LÁSKA je to nejcennější, co v životě máme. Značí též lidskost, odvahu, sebeobětování či bojovnost. Nejrozšířenější varianta rudého srdce vychází z křesťanství a úctě k Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu - to je symbolem Boží lásky k člověku.

Produkt Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm patří do skupiny produktů Šperky -, v nabídce prodejce Bealio.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zlaté šperky, naleznete jej v e-shopu Bealio.cz.

Produkt Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm lze nalézt mezi produkty ve skupině Zlaté přívěsky, naleznete jej v e-shopu Bealio.cz.

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm - parametry produktu

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm - historie ceny a dostupnosti

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm - další zajímavé produkty

Zlatý přívěsek VÍRA, NADĚJE, LÁSKA 14 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?