Židle FLORENCE, s područkami, černá

Židle FLORENCE, s područkami, černá

Židle FLORENCE, s područkami, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 696,55 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Židle FLORENCE, s područkami, černá - popis produktu

Stohovatelná židle s tvarovanou dřevěnou skořepinou, celosvařovanou konstrukcí z ocelových profilů, područkami a sedákem se zaoblenou přední hranou.Židle Milla s područkami a tvarovanou dřevěnou skořepinou podle lidského těla, která zajišťuje vysoké pohodlí při sezení. Její atraktivní design dodá kterékoli jídelně i konferenční místnosti nádech exkluzivity. Dekorativní otvory v opěradle slouží i jako držadlo pro zvedání židlí. Praktické krátké područky poskytují oporu pažím při sezení a zároveň slouží k zavěšení židle na desku stolu, čímž vám usnadní úklid podlahy. Tvarovaná skořepina, která tvoří sedák i opěradlo židle, poskytuje přirozenou podporu zádům. Skořepina je vyrobena z lisované překližky, můžete si vybrat mezi přírodními provedeními nebo z několika lakovaných barevných variant. Elegantní chromované nohy židlí se perfektně hodí k dřevěné skořepině. Židle jsou stohovatelné, což oceníte při úklidu nebo když je třeba je rychle a snadno přemístit nebo uskladnit. K židli Milla s područkami je možné přikoupit plstěné návleky na nohy tlumící hluk.

Produkt Židle FLORENCE, s područkami, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové židle, v barvě black, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné židle, v barvě black, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Produkt Židle FLORENCE, s područkami, černá patří do skupiny produktů Barové stoly, barevná verze je black, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Židle FLORENCE, s područkami, černá - parametry produktu

Barvablack
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka500
Výška
Hloubka
Hmotnost5
KategorieŽidle, Stoly, Barové židle, Područky, Dřevěné židle, Barové stoly
Barvablack
E-shopAjprodukty.cz

Židle FLORENCE, s područkami, černá - historie ceny a dostupnosti

Židle FLORENCE, s područkami, černá - další zajímavé produkty

Židle FLORENCE, s područkami, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?