ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) #4924471

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) #4924471

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) #4924471

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) - popis produktu

Vlhčený toaletní papír ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks): Dopřejte svým dětem maximální pohodlí s vlhčeným toaletním papírem ZEWA Kids. Tento 1vrstvý toaletní papír je hedvábně jemný a příjemný na dotek. Výhodou vlhčených ubrousků ZEWA Kids je, že zanechají pokožku čistou, ale ne mokrou. Ubrousky jsou neparfémované a bez jakýchkoli přísad. Vyrobené jsou ekologicky a ze 100% přírodních vláken, mají také FSC certifikaci. Toaletní papír ZEWA Kids je splachovatelný a biologicky rozložitelný, navíc je uložený v recyklovatelném obalu s uzávěrem, aby ubrousky zůstaly dlouho svěží. Klíčové vlastnosti vlhčeného toaletního papíru ZEWA Kids (4× 42 ks)Vlhčený toaletní papír určený pro dětiPříjemný na dotek a citlivý k pokožceToaletní papír ZEWA Kids je bez parfemace a jakýchkoli přísadPo použití zanechají toaletní ubrousky pocit čistotyZEWA Kids je vyroben ekologickyDermatologicky testovaný

Produkt ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) #4924471 patří do skupiny produktů Toaletní papír, je v nabídce značky ZEWA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vlhčené toaletní papíry, patří pod značku ZEWA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) - parametry produktu

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) - historie ceny a dostupnosti

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) - další zajímavé produkty

ZEWA Kids vlhčený toaletní papír (4× 42 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?