ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 213 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks - popis produktu

Sada gum na cvičení ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks: Představujeme Vám tuto perfektní sadu pěti odporových pásů pro cvičení. Jednotlivé gumy jsou vyrobeny z materiálu s velmi vysokou elasticitou, což umožňuje efektivní trénink. Sada obsahuje jak rukojeti, tak upevňovací prvky na suchý zip pro nohy, stejně jako speciální držák pro montáž pod dveře nebo na dveře. Pryže a montážní konzoly mají kovové háčky, které zaručují rychlost, stabilitu a bezpečnost. Lze použít pro samostatný trénink, stejně jako součást kondičních cvičení. Pokud rádi posilujete doma, pak jsou tyto posilovací gumy ideálním řešením. Klíčové vlastnosti Sady gum na cvičení5 pryží s různým odporemBarva sady: modrá, zelená, červená, žlutá a černáPryže a montážní konzoly mají kovové háčky3 možnosti upevnění2 držáky nohou2 držáky rukouSpeciální držák pro upevnění na dveřeSada obsahuje: multifunkční posilovací gumy - 5 gum + taška

Produkt ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks patří do skupiny produktů Posilování nohou, vyrábí jej značka Zen, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks - parametry produktu

KategoriePosilování nohou
ZnačkaZen
E-shopAlza.cz

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks - historie ceny a dostupnosti

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks - další zajímavé produkty

ZEN Multifunkční posilovací gumy 5 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?