Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm #5985655

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm #5985655

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm #5985655

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 225 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm - popis produktu

Ideální nástraha pro lov okounů a candátů podle legendárního Johannese Dietela. Lepší doporučení snad nástraha ani mít nemůže...   Ideální nástraha pro lov okounů a candátů podle legendárního Johannese Dietela. Lepší doporučení snad nástraha ani mít nemůže... Sexy Swimmer - jeho jméno je jeho programem. Jedná se o extrémně všestranný Action Minnow. Lopatka se dá do svůdného pohybu spolehlivě už při použití s nejlehčími hlavičkami, nebo při velice pomalém vedení. Stejně tak můžete Sexy Swimmer použít jako malý swimmbait. Jeho chod je velice stabilní, což dělá ze Sexy Swimmer ideální nástrahu pro lov weightless (= bez zátěže). Díky jeho poměrně objednému tělíčku se i bez zátěže dá docílit dalekých a přesných náhozů. Díky 20% soli ve spodní části a svému zaoblenému tvaru nezatížený Sexy Swimmer klesá horizontálně ke dnu. Optimálně umístěné zářezy pro Off set háček a pronikavá vůně (fried squid = smažená oliheň) dělají ze Sexy Swimmer neodolatelnou lahůdku pro všechny pruhované krasavce! Doporučujeme nástrahu uchovávat v originálním, znovu zavíratelném obalu, aby si udržela svoji neodolatelnou vůni!

Produkt Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm #5985655 patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Barsch Alarm (by Johannes Dietel), Zeck, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm - parametry produktu

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm - historie ceny a dostupnosti

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm - další zajímavé produkty

Zeck Gumová nástraha BA Sexy Swimmer 10cm - jak nakoupit nejvýhodnější?