Zebra krátké kalhoty kompresní - S

Zebra krátké kalhoty kompresní - S

Zebra krátké kalhoty kompresní - S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 921 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zebra krátké kalhoty kompresní - S - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Kompresní kalhoty Zebra jsou vhodné pro každého sportovce, ale také pro lidi, kteří jsou neustále v pohybu. Díky speciálnímu recyklovanému strečovému materiálu pro vás budou tyto kalhoty jako druhá kůže. Jejich největší výhodou je, že stlačují cévy a je možné zvýšit rychlost průtoku krve. Tím se maximalizuje váš výkon, zlepší se odbourávání metabolických odpadů a doplní se zásoby energie. Díky kompresní funkci se budete cítit lehčí a podávat lepší výkony při sportu. Navíc nošením těchto kalhot minimalizujete tření. Pružná guma v pase je protiskluzová a zajišťuje pohodlné nošení. Složení: Složení: 73 % recyklovaný polyester 27 % elastanu Použití: Materiál je vyroben z elastického materiálu: Použití: bojové sportyturistikafitness trénink

Produkt Zebra krátké kalhoty kompresní - S patří do skupiny produktů Krátké kalhoty, je v nabídce značky ZeBra, velikost odpovídá označení S v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Zebra krátké kalhoty kompresní - S - parametry produktu

VelikostS
PohlavíPánské
Věková skupinaPro dospělé
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Žebřiny
ZnačkaZeBra
VelikostS
E-shopWaragod.cz

Zebra krátké kalhoty kompresní - S - historie ceny a dostupnosti

Zebra krátké kalhoty kompresní - S - další zajímavé produkty

Zebra krátké kalhoty kompresní - S - jak nakoupit nejvýhodnější?