Závěsné křeslo SIENNA Zelená

Závěsné křeslo SIENNA Zelená

Závěsné křeslo SIENNA Zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 134 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné křeslo SIENNA Zelená - popis produktu

Nic na světě nenahradí čas strávený s rodinou a přáteli. Posezení nebo grilovačka? Ke zpříjemnění našich aktivit jako dotvoření té správné atmosféry rozhodně patří i moderní závěsné křeslo SIENNA. Elegantně doplňuje nejen naši komfortní oddechovou zónu, ale výborně dotváří i celkové prostředí, ve kterém žijeme. Interiér nebo exteriér? Je jen na vás, kde SIENNA postavíte. Závěsné houpací křeslo SIENNA je hitem sezóny. Je vyrobeno z pevné ocelové konstrukce. Komfort při sezení zajišťuje pohodlný polštář. Jeho barevné provedení je opravdu trendové. Na chuť si přijdou všichni, kdo mají rádi své doplňky sladěné do detailů. S nosností 150 kg je křeslo určeno téměř pro každého.Barva: modrá / tyrkysovámentolová / zelenábílá / šedohnědá taupeVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: ocel / látkaRozměry: šířka: 103 cmhloubka: 120 cmvýška: 196 cmrozměry křesla: 76x62x140cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 52 cmvýška křesla po vrch opěradla: 87 cmvýška opěrky na ruce: 25 cmvýška opěradla s polštářem: 75 cmvýška polštáře: 15 cmprůměr podnože: 103 cmvýška pružiny: 13 cmNosnost: 150 kgHmotnost: 26 kgDodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Závěsné křeslo SIENNA Zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Závěsné křeslo SIENNA Zelená - parametry produktu

BARVABílá
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
HMOTNOST26 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
POLOHOVACÍNe
NOSNOST150 kg
HLOUBKA SEDU52 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HOUPACÍ MECHANISMUSAno
VÝŠKA196 cm
ŠÍŘKA103 cm
HLOUBKA120 cm
ŠÍŘKA SEDU50 cm
BAREVNÁ VARIANTAZelená
Hmotnost26000.000g
KategorieZelenina, Křesla, Zahradní křesla, Závěsná křesla, Zahradní závěsná křesla
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Závěsné křeslo SIENNA Zelená - historie ceny a dostupnosti

Závěsné křeslo SIENNA Zelená - další zajímavé produkty

Závěsné křeslo SIENNA Zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?