Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá - popis produktu

Závěsné houpací křeslo LINDO NEW je jako stvořené pro odpočinek a relax v horkých letních dnech, večerech, při grilování či večerní romantice pod hvězdami. Radost vám neudělá jen ven v zahradě, těšit se z něj můžete i v obývacím pokoji, ložnici či na balkoně. Je vyrobeno z příjemného textilního materiálu bavlna a polyester. Možnému prodření látky zabraňuje speciální obšití a velký počet šňůrek zajišťuje ideální rozklad váhy pro pohodlné sezení. Není jen účelové, ale i moderní.Nosnost a stabilitu houpacího křesla zvýší i správně zvolený stojan. Stojan OTAN TYP 2 z naší nabídky vám umožní křeslo kdykoliv přemístit z exteriéru do interiéru, případně z jedné místnosti do druhé. Stojan není součástí balení. Pokud máte zájem o stojan, je třeba si ho zakoupit.Barva: vícebarevná / vzor pruhy / bílášedá / bílábéžová / bílámodrá / zelená / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: 65% bavlna / 35% polyester / dřevoRozměry:šířka: 100 cmvýška: 130 cmNosnost:120 kgHmotnost:1,5 kgDodáváno v demontu.

Produkt Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Houpací křesla, je v nabídce značky Kondela, barevné provedení je vícebarevné, materiál je bavlna v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Závěsná křesla, vyrábí jej značka Kondela, barevné provedení je vícebarevné, materiálové provedení je bavlna, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVAŠedá
BARVABéžová
BARVAVícebarevné
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
MATERIÁLBavlna
NOSNOST120 kg
HMOTNOST1,5 kg
ŠÍŘKA100 cm
VÝŠKA130 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost1500.000g
KategorieKřesla, Houpací křesla, Závěsná křesla
ZnačkaKondela
Barvavícebarevné
Materiálbavlna
E-shopInpostele.cz

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá - historie ceny a dostupnosti

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá - další zajímavé produkty

Závěsné křeslo LINDO NEW Tempo Kondela Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?